2015 March Menu

 

「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

 Starter                 Firefly squid, scallop, udo(Japanese vegetable),

and spring onion with vinegared miso mixed with mustard

Clear soup            Bamboo shoot and wakame seaweed

Sliced raw fish      2 kinds

Appetizer              Seasonal foods

Simmered dish      Simmered foie gras and Daikon(Japanese radish)

Grilled dish            Grilled eel

Rice dish               Inaniwa Udon

Dessert

 

「 YAYOI 」 COURSE menu  ¥10000

 Starter                 Firefly squid, scallop, udo(Japanese vegetable),

and spring onion with vinegared miso mixed with mustard

Clear soup            Bamboo shoot and wakame seaweed

Sliced raw fish      3 kinds

Appetizer              Seasonal foods

Simmered dish      Simmered foie gras and Daikon(Japanese radish)

Grilled dish            Grilled eel

Fried dish or        Clam tempura or  Grilled king crab
Grilled dish

Rice dish               Inaniwa Udon

Dessert

 

 

2015   MARCH

●A la carte dish

Japanese omelet                                                                   750

Mozuku seaweed marinated in vinegar                                 750

Assorted Japanese pickles                                                    750

Green chili with whitebait (small fish)                                    850

Dried sardines sheet                                                             850

Seasonal salad                                                                      850

Grilled dried firefly squid                                                      850

Awa-hu ( breadlike pieces of wheat gluten ) with miso                 950

Globefish skin with ponzu ( citrus sauce )                                      950

Firefly squid, scallop, udo ( Japanese vegetable ),
and spring onion with vinegared miso mixed with mustard        1200

 

●Grilled dish

Grilled sablefish marinated in sweet miso                       1200

Grilled king crab                                                 1500

Grilled tilefish with salt (Wakasa Style)                          1600

Grilled eel ( half )                                                                         1600

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak                     2200

Grilled abalone with laver                                   2500

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak                          3000

 

●Fried dish

Fried icefish with OKAKI (rice crackers)                                        1000

Wakasagi ( pond smelt ) tempura                                               1000

Seasonal vegetable tempura                                                      1200

Clam tempura                                                                              1500

Deep-fried globefish                                                                    1500

 

●Simmered dish

Deep-fried grated lotus with dashi-based sauce                        1100

Simmered foie gras and Daikon ( Japanese radish )                   1500

Clear soup with bamboo shoot and wakame seaweed              1500

 Simmered turnip                                                                         1500

 

●Rice dish and Noodles

Inaniwa-udon                                                                               900

Rice with small fish , pickles and miso soup                                 1000

Mochi rice topped with abalone , pickles and miso soup             1500

 

 

Today’s sliced raw fish                        1500~

Today’s desserts                             500~

 

 

ランチのみ2部制(11:30~/13:30~)のお知らせ

皆様には日頃よりご贔屓をいただき厚く御礼申し上げます。
勝手ながら、3/21(土)よりランチのみ2部制を取らせて頂きます。
日程は下記の通りです。
3/21(土)~4/26(日)の平日  2階の席のみ11時半~と13時半~の2部制
3/21(土)~4/26(日)の土日  全席      11時半~と13時半~の2部制

ご迷惑お掛け致しますが、宜しくお願い致します。
神楽坂 千

2015年 弥生メニュー

「 千 」 メニュー  八千円

先  付  蛍烏賊 帆立 独活 分葱 辛子酢味噌かけ
お  椀  竹の子 若布
お造里  二種
八  寸  季節のもの色々
焚合せ  フォアグラ大根
焼   物  鰻 白焼き
御食事  稲庭うどん
甘  味

「 弥 生 」 メニュー  一万円

先  付  蛍烏賊 帆立 独活 分葱 辛子酢味噌かけ
お  椀  竹の子 若布
お造里  三種
八   寸  季節のもの色々
焚合せ  フォアグラ大根
焼   物  鰻 白焼き
揚 / 焼  蛤の天麩羅 又は 焼たらばがに
御食事  稲庭うどん
甘  味

2015年 如月

●一 品

厚焼き玉子                 七五0円
もずく酢                   七五0円
漬け物盛合わせ             七五0円
青唐とさざ波和え             八五0円
たたみいわし                八五0円
季節の野菜サラダ            八五0円
干しホタルイカ炙り           八五0円
粟麩の田楽                九五0円
河豚皮ポン酢              九五0円
蛍烏賊と帆立と独活と分葱の
辛子酢味噌かけ   一四00円

●焼 物

銀鱈 西京焼                一二00円
焼たらばがに              一五00円
甘鯛 若狭焼                 一六00円
鰻 白焼 (半分)            一六00円
A4宮崎牛 いちぼステーキ      二二00円
鮑 磯焼                    二五00円
A5近江牛サーロインステーキ      三000円

●揚 物

白魚おかき揚げ              一000円
わかさぎの天麩羅            一000円
季節の野菜天麩羅            一二00円
蛤の天麩羅                一五00円
河豚の唐揚げ              一五00円

●煮 物

蓮根饅頭                   一一00円
フォアグラ大根               一五00円
竹の子と若布のお椀            一五00円
蕪蒸し                     一五00円

●食 事

稲庭うどん                     九00円
雑魚御飯 香の物 赤出し付        一000円
鮑飯蒸し 香の物 赤出し付       一五00円

本日のお造里                    一五00円~
本日のデザート                     五00円