2015 April Menu

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

 Starter                 Yomogi tofu

Small dish             Mochi rice topped with Bachiko

       *Bachiko is the dried ovary of sea cucumber.

Clear soup            Fat greenling coated with Kuzu

Sliced raw fish      2 kinds

Appetizer              Seasonal foods

Simmered dish      Tuna cabbage roll in Japanese style

Grilled dish       Grilled bamboo shoot with two kind of miso sauce

Rice dish               Sakura soba

Dessert

 

「 YAYOI 」 COURSE menu  ¥10000

 Starter                 Yomogi tofu

Small dish              Mochi rice topped with Bachiko

*Bachiko is the dried ovary of sea cucumber.

Clear soup            Fat greenling coated with Kuzu

Sliced raw fish      3 kinds

Appetizer              Seasonal foods

Simmered dish      Tuna cabbage roll in Japanese style

Grilled dish      Grilled bamboo shoot with two kind of miso sauce

Grilled dish           Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak

Rice dish              Sakura soba

Dessert

 

 

2015   APRIL

●A la carte dish

Japanese omelet                                                        750

Mozuku seaweed marinated in vinegar                      750

Assorted Japanese pickles                                          750

Green chili with whitebait (small fish)                          850

Dried sardines sheet                                                   850

Seasonal salad                                                            850

Grilled dried firefly squid                                             850

Boiled cabbage and smoked salmon                                    850

Awa-hu ( breadlike pieces of wheat gluten ) with miso       950

Yomogi tofu  *Yomogi is a kind of fragrant herb.                 1000

 

●Grilled dish

Grilled sablefish marinated in sweet miso             1200

Grilled bamboo shoot with two kind of miso sauce      1400

Grilled tilefish with salt (Wakasa Style)               1600

Grilled eel ( half )                                                           1600

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak              2200

Grilled abalone with laver                           2500

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak                  3000

 

●Fried dish

Fried icefish with OKAKI (rice crackers)                      1000

Seasonal vegetable tempura                                     1200

Deep-fried bamboo shoot with fish flakes                  1500

 

●Simmered dish

Deep-fried grated lotus with dashi-based sauce      1100

Tuna cabbage roll in Japanese styl                            1400

Clear soup with fat greenling coated with Kuzu        1400

●Rice dish and Noodles

Sakura soba ( cherry blossem soba noodles )                    900

Rice with small fish , pickles and miso soup                     1000

Mochi rice topped with abalone , pickles and miso soup  1500

 

 

Today’s sliced raw fish                        1500~

Today’s desserts                             500~

 

2015年 卯月メニュー

「 千 」 メニュー  八千円

先  付  よもぎ豆富
お凌ぎ    バチコ 飯蒸し
お  椀  油目葛打ち
お造里  二種
八  寸  季節のもの色々
温  物  鮪の和風ロールキャベツ
焼   物  竹の子 変わり焼き
御食事  桜そば
甘  味

「 卯 月 」 メニュー  一万円

先  付  よもぎ豆富
お凌ぎ    バチコ 飯蒸し
お  椀  油目葛打ち
お造里  三種
八  寸  季節のもの色々
温  物  鮪の和風ロールキャベツ
焼   物  竹の子 変わり焼き
焼   物  いちぼステーキ
御食事  桜そば
甘  味

2015年 卯月

●一 品

厚焼き玉子                      七五〇円
もずく酢                        七五〇円
漬け物盛合わせ                   七五〇円
青唐とさざ波和え                   八五〇円
たたみいわし                     八五〇円
季節の野菜サラダ                 八五〇円
干し蛍烏賊炙り                   八五〇円
春キャベツとスモークサーモンのお浸し   八五〇円
粟麩の田楽                    九五〇円
よもぎ豆富                    一〇〇〇円

●焼 物

銀鱈 西京焼                   一二〇〇円
竹の子 変わり焼き              一四〇〇円
甘鯛 若狭焼                    一六〇〇円
鰻 白焼 (半分)               一六〇〇円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         二二〇〇円
鮑 磯焼                       二五〇〇円
A5近江牛サーロインステーキ         三〇〇〇円

●揚 物

白魚おかき揚げ                 一〇〇〇円
季節の野菜天麩羅               一二〇〇円
竹の子土佐揚げ                一二〇〇円

●煮 物

蓮根饅頭                    一一〇〇円
鮪の和風ロールキャベツ         一四〇〇円
油目のお椀 葛打ち             一五〇〇円

●食 事

桜そば                       九〇〇円
雑魚御飯 香の物 赤出し付        一〇〇〇円
鮑飯蒸し 香の物 赤出し付        一五〇〇円

本日のお造里                   一五〇〇円~
本日のデザート                    五〇〇円~