七周年のご挨拶
暑中お見舞い申し上げます。
お陰様で、7月8日をもちまして開店7周年を迎えることが出来ました。
これもひとえに皆様のお引き立てがあってこそと心より感謝いたしております。
今後とも一層のご愛顧、ご支援を賜りますようお願い申しあげます。
季節柄、皆様のご健康をお祈り申し上げます。
神楽坂 千
「 sen 」 COURSE MENU ¥8000
Appetizer Pike conger, tomato, shirouri (kind of melon)
with tosazu jelly sauce
Clear soup Cold egg custard and steamed abalone
Sliced raw fish 2 kinds
Small dish Barracuda press sushi
Simmered dish Simmered white gourd, pumpkin, eggplant
and snow peas
Grilled dish Teriyaki conger
Noodles Inaniwa-udon
Dessert
Appetizer Pike conger, tomato, shirouri (kind of melon)
with tosazu jelly sauce
Clear soup Cold egg custard and steamed abalone
Sliced raw fish 3 kinds
Small dish Barracuda press sushi
Simmered dish Simmered white gourd, pumpkin, eggplant
and snow peas
Grilled dish Teriyaki conger
Deep-fried dish Pike conger and sea urchin tempura
Noodles Inaniwa-udon
Dessert