<おせちのご予約受付中>

<おせちのご案内>

ご好評につき、今年もおせちのご用意を致します。
限定三十個 二段重ね(三~四人前)
三万円(税別)

ご予約承っております。(期間 十二月中旬まで)
12月31日、店頭でのお渡しとなります。(午後三時頃迄)
今年から、関東近郊には配送も承っております。※送料、箱代別途頂戴いたします。
詳細は店舗にお問い合わせください。

神楽坂 千おせち 柑

休業日のお知らせ

誠に勝手ながら、下記日程はお休みさせていただきます。

 

・十月十八日(第三日曜日)

・十一月八日(第二日曜日)

 

尚、十一月十五日(第三日曜日)はランチ営業致しますので、

何卒宜しく御願い致します。

 

神楽坂 千

2015 October menu

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

 Appetizer              Seasonal foods

Clear soup           Steamed crab dumplings and Wakame seaweed

Sliced raw fish      2 kinds

Simmered dish     Goma-tohu (tofu-like food made of sesame),

                             matsutake mushroom, Tonburi (caviar like vegetables)

                            and Kiku (flower of a chrysanthemum plant)

Grilled dish         Grilled dried barracuda

Vinegared dish  Oyster

Rice dish             Mushroom rice, piskles and miso soup

Dessert

 

「 KANNAZUKI 」 COURSE menu  ¥10000

  Appetizer              Seasonal foods

Clear soup           Steamed crab dumplings and Wakame seaweed

Sliced raw fish      3 kinds

Simmered dish    Goma-tohu (tofu-like food made of sesame),

                            matsutake mushroom, Tonburi (caviar like vegetables)

                            and Kiku (flower of a chrysanthemum plant)

Grilled dish         Grilled dried barracuda

Fried dish           Deep-fried globefish

Vinegared dish     Oyster

Rice dish             Mushroom rice, piskles and miso soup

Dessert

 

2015   October

●A la carte dish

Japanese omelet                                                        750

Mozuku seaweed marinated in vinegar                      750

Assorted Japanese pickles                                          750

Green chili with whitebait (small fish)                          850

Dried sardines sheet                                                   850

Seasonal salad                                                            850

Grilled dried firefly squid                                             850

Awa-hu ( breadlike pieces of wheat gluten ) with miso        950

Oyster marinated in vinegar                                               1200

 

●Grilled dish

Grilled sablefish marinated in sweet miso                   1200

Grilled dried barracuda                                                        1200

Grilled sweetfish with roe                                                    1400

Harvest fish Yuan Yaki Style                                                 1500
( Grilled harvest fish marinated in yuzu and miso sauce)

Tilefish Wakasa style (Grilled tilefish with salt)            1600

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak                   2200

Grilled abalone with laver                                2500

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak                       3000

 

●Fried dish

Fried Gingko nuts                                                           850

Fried icefish with OKAKI (rice crackers)                          1000

Seasonal vegetable tempura                                         1200

Deep-fried globefish                                          1600

 

●Simmered dish

Deep-fried grated lotus with dashi-based sauce            1100

Clear soup with steamed crab dumplings

                                           and Wakame seaweed        1400

Simmered Goma-tohu (tofu-like food made of sesame),

matsutake mushroom, Tonburi (caviar like vegetables)

and Kikuka (flower of a chrysanthemum plant)               1600

 

●Rice dish and Noodles

Inaniwa-udon                                                                    900

Rice with small fish , pickles and miso soup                     1000

Mushroom rice, pickles and miso soup                             1200

Mochi rice topped with abalone , pickles and miso soup  1500

 

Today’s sliced raw fish                        1500~

Today’s desserts                             500~

2015年 神無月メニュー

「 千 」 メニュー  八千円

前  菜  季節のもの色々
お  椀  かに真丈 若布
お造里  二種
焚合せ    胡麻豆富 松茸 とんぶり 菊
焼  物  かますの風干し
酢の物  牡蠣
御食事  木の子御飯 止め椀 香の物
甘  味

「 神無月 」 メニュー  一万円

前  菜  季節のもの色々
お  椀  かに真丈 若布
お造里  三種
焚合せ  胡麻豆富 松茸 とんぶり 菊
焼  物  かますの風干し
揚   物  河豚唐揚
酢の物  牡蠣
御食事  木の子御飯 止め椀 香の物
甘  味

2015年 神無月

●一 品

厚焼き玉子                       七五〇円
もずく酢                         七五〇円
漬け物盛合わせ                 七五〇円
青唐とさざ波和え                 八五〇円
たたみいわし                    八五〇円
季節の野菜サラダ                八五〇円
干し蛍烏賊炙り                  八五〇円
粟麩の田楽                     九五〇円
牡蠣の酢の物                  一二〇〇円

●焼 物

銀鱈 西京焼                   一二〇〇円
かます 風干し               一二〇〇円
子持ち鮎                     一四〇〇円
真名鰹 味噌幽奄焼              一五〇〇円
甘鯛 若狭焼                    一六〇〇円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         二二〇〇円
鮑 磯焼                       二五〇〇円
A5近江牛サーロインステーキ         三〇〇〇円

●揚 物

銀杏揚げ                    八五〇円
白魚おかき揚げ                 一〇〇〇円
季節の野菜天麩羅               一二〇〇円
河豚の唐揚                    一六〇〇円

●煮 物

蓮根饅頭                        一一〇〇円
かに真丈と若布のお椀                一四〇〇円
胡麻豆富と松茸ととんぶりと菊の焚合せ    一六〇〇円

●食 事

稲庭うどん                         九〇〇円
雑魚御飯 香の物 赤出し付           一〇〇〇円
木の子御飯 香の物 赤出し付       一二〇〇円
鮑飯蒸し 香の物 赤出し付            一五〇〇円

本日のお造里                   一五〇〇円~
本日のデザート                    五〇〇円~