おせち完売のお知らせ

<おせち完売いたしました>

おかげ様で、千のおせちは完売いたしました。
お買い求めいただき、誠にありがとうございました。
料理人一同、心を込めてお作り致します。
大晦日まで、楽しみにお待ち頂けたら幸いです。

 

神楽坂 千おせち 柑

師走営業日のお知らせ

師走営業日のお知らせ

 

・十二月二十日(日)

第三日曜日ですが、ランチ営業致します。

・十二月二十八日(月)~一月五日(火)

年末年始のためお休みさせて頂きます。

 

何卒宜しくお願い申し上げます。

2015 NOVEMBER MENU

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

 Appetizer              Seasonal foods

Clear soup           Steamed minced scallop and soymilk skin dumplings

Sliced raw fish      2 kinds

Simmered dish     Simmered shogoin-kabu (turnip), crown daisy and oyster

Grilled dish          Grilled globefish with seven-spice chili mix

Vinegared dish   Millefeuille with Ankimo (goosefish liver) and avocado

Rice                   Crab rice, piskles and miso soup

Dessert

 

「 Shimotsuki 」 COURSE menu  ¥10000

  Appetizer              Seasonal foods

Clear soup            Steamed minced scallop and soymilk skin dumplings

Sliced raw fish       3 kinds

Simmered dish      Simmered shogoin-kabu (turnip), crown daisy and oyster

Grilled dish           Grilled globefish with seven-spice chili mix

Steamed dish          Steamed egg hotchpotch with shark fin

Vinegared dish    Millefeuille with Ankimo (goosefish liver) and avocado

Rice                    Mushroom rice, piskles and miso soup

Dessert

 

2015   NOVEMBER

●A la carte dish

Japanese omelet                                                        750

Mozuku seaweed marinated in vinegar                      750

Assorted Japanese pickles                                          750

Green chili with whitebait (small fish)                          850

Dried sardines sheet                                                   850

Seasonal salad                                                            850

Grilled dried firefly squid                                             850

Awa-hu ( breadlike pieces of wheat gluten ) with miso        950

Millefeuille with Ankimo (goosefish liver) and

avocado marinated in vinegar       1200

Steamed egg hotchpotch with shark fin                         1600

●Grilled dish

Grilled sablefish marinated in sweet miso                   1200

Grilled dried barracuda                                                        1200

Harvest fish Yuan Yaki Style                                                 1500
( Grilled harvest fish marinated in yuzu and miso sauce)

Tilefish Wakasa style (Grilled tilefish with salt)            1600

Grilled globefish with seven-spice chili mix                      1600

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak                   2200

Grilled abalone with laver                                2500

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak                       3000

 

●Fried dish

Fried Gingko nuts                                                           850

Fried icefish with OKAKI (rice crackers)                          1000

Seasonal vegetable tempura                                         1200

Deep-fried globefish                                          1600

 

●Simmered dish

Deep-fried grated lotus with dashi-based sauce            1100

Clear soup with steamed minced scallop and

                         soymilk skin dumplings   1400

Simmered shogoin-kabu (turnip), crown daisy and oyster   1400

●Rice dish and Noodles

Inaniwa-udon                                                                    900

Rice with small fish , pickles and miso soup                     1000

Crab rice, pickles and miso soup                                     1400

Mochi rice topped with abalone , pickles and miso soup  1500

 

Today’s sliced raw fish                        1500~

Today’s desserts                             500~

2015年 霜月メニュー

「 千 」 メニュー  八千円

前  菜  季節のもの色々
お  椀  貝柱と湯葉の真丈
お造里  二種
焚合せ    聖護院蕪 菊菜 牡蠣
焼  物  河豚の七味焼き
酢の物  安肝とアボカドのミルフィーユ仕立て
御食事  かに御飯 止め椀 香の物
甘  味

「 霜月 」 メニュー  一万円

前  菜  季節のもの色々
お  椀  貝柱と湯葉の真丈
お造里  三種
焚合せ  聖護院蕪 菊菜 牡蠣
焼  物  河豚の七味焼き
蒸し物   フカヒレ小茶椀
酢の物  安肝とアボカドのミルフィーユ仕立て
御食事  かに御飯 止め椀 香の物
甘  味

2015年 霜月

●一 品

厚焼き玉子                          七五〇円
もずく酢                            七五〇円
漬け物盛合わせ                     七五〇円
青唐とさざ波和え                     八五〇円
たたみいわし                        八五〇円
季節の野菜サラダ                    八五〇円
干し蛍烏賊炙り                      八五〇円
粟麩の田楽                         九五〇円
安肝とアボカドの酢の物 ミルフィーユ仕立て  一二〇〇円
フカヒレ小茶椀                     一六〇〇円

●焼 物

銀鱈 西京焼                   一二〇〇円
かます 風干し               一二〇〇円
真名鰹 味噌幽奄焼              一五〇〇円
甘鯛 若狭焼                    一六〇〇円
河豚 七味焼                  一六〇〇円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         二二〇〇円
鮑 磯焼                       二五〇〇円
A5近江牛サーロインステーキ         三〇〇〇円

●揚 物

銀杏揚げ                    八五〇円
白魚おかき揚げ                 一〇〇〇円
季節の野菜天麩羅               一二〇〇円
河豚の唐揚                    一六〇〇円

●煮 物

蓮根饅頭                        一一〇〇円
貝柱と湯葉真丈のお椀                一四〇〇円
聖護院蕪と菊菜と牡蠣の焚合せ         一四〇〇円

●食 事

稲庭うどん                         九〇〇円
雑魚御飯 香の物 赤出し付           一〇〇〇円
かに御飯 香の物 赤出し付         一四〇〇円
鮑飯蒸し 香の物 赤出し付            一五〇〇円

本日のお造里                   一五〇〇円~
本日のデザート                    五〇〇円~