月別: 2015年11月
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2015 NOVEMBER MENU
「 sen 」 COURSE MENU ¥8000
Appetizer Seasonal foods
Clear soup Steamed minced scallop and soymilk skin dumplings
Sliced raw fish 2 kinds
Simmered dish Simmered shogoin-kabu (turnip), crown daisy and oyster
Grilled dish Grilled globefish with seven-spice chili mix
Vinegared dish Millefeuille with Ankimo (goosefish liver) and avocado
Rice Crab rice, piskles and miso soup
Dessert
「 Shimotsuki 」 COURSE menu ¥10000
Appetizer Seasonal foods
Clear soup Steamed minced scallop and soymilk skin dumplings
Sliced raw fish 3 kinds
Simmered dish Simmered shogoin-kabu (turnip), crown daisy and oyster
Grilled dish Grilled globefish with seven-spice chili mix
Steamed dish Steamed egg hotchpotch with shark fin
Vinegared dish Millefeuille with Ankimo (goosefish liver) and avocado
Rice Mushroom rice, piskles and miso soup
Dessert
2015 NOVEMBER
●A la carte dish
Japanese omelet 750
Mozuku seaweed marinated in vinegar 750
Assorted Japanese pickles 750
Green chili with whitebait (small fish) 850
Dried sardines sheet 850
Seasonal salad 850
Grilled dried firefly squid 850
Awa-hu ( breadlike pieces of wheat gluten ) with miso 950
Millefeuille with Ankimo (goosefish liver) and
avocado marinated in vinegar 1200
Steamed egg hotchpotch with shark fin 1600
●Grilled dish
Grilled sablefish marinated in sweet miso 1200
Grilled dried barracuda 1200
Harvest fish Yuan Yaki Style 1500
( Grilled harvest fish marinated in yuzu and miso sauce)Tilefish Wakasa style (Grilled tilefish with salt) 1600
Grilled globefish with seven-spice chili mix 1600
Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak 2200
Grilled abalone with laver 2500
Grilled A5 Omi-beef sirloin steak 3000
●Fried dish
Fried Gingko nuts 850
Fried icefish with OKAKI (rice crackers) 1000
Seasonal vegetable tempura 1200
Deep-fried globefish 1600
●Simmered dish
Deep-fried grated lotus with dashi-based sauce 1100
Clear soup with steamed minced scallop and
soymilk skin dumplings 1400
Simmered shogoin-kabu (turnip), crown daisy and oyster 1400
●Rice dish and Noodles
Inaniwa-udon 900
Rice with small fish , pickles and miso soup 1000
Crab rice, pickles and miso soup 1400
Mochi rice topped with abalone , pickles and miso soup 1500
Today’s sliced raw fish 1500~
Today’s desserts 500~
2015年 霜月メニュー
「 千 」 メニュー 八千円
前 菜 季節のもの色々
お 椀 貝柱と湯葉の真丈
お造里 二種
焚合せ 聖護院蕪 菊菜 牡蠣
焼 物 河豚の七味焼き
酢の物 安肝とアボカドのミルフィーユ仕立て
御食事 かに御飯 止め椀 香の物
甘 味
「 霜月 」 メニュー 一万円
前 菜 季節のもの色々
お 椀 貝柱と湯葉の真丈
お造里 三種
焚合せ 聖護院蕪 菊菜 牡蠣
焼 物 河豚の七味焼き
蒸し物 フカヒレ小茶椀
酢の物 安肝とアボカドのミルフィーユ仕立て
御食事 かに御飯 止め椀 香の物
甘 味
2015年 霜月
●一 品
厚焼き玉子 七五〇円
もずく酢 七五〇円
漬け物盛合わせ 七五〇円
青唐とさざ波和え 八五〇円
たたみいわし 八五〇円
季節の野菜サラダ 八五〇円
干し蛍烏賊炙り 八五〇円
粟麩の田楽 九五〇円
安肝とアボカドの酢の物 ミルフィーユ仕立て 一二〇〇円
フカヒレ小茶椀 一六〇〇円
●焼 物
銀鱈 西京焼 一二〇〇円
かます 風干し 一二〇〇円
真名鰹 味噌幽奄焼 一五〇〇円
甘鯛 若狭焼 一六〇〇円
河豚 七味焼 一六〇〇円
A4宮崎牛 いちぼステーキ 二二〇〇円
鮑 磯焼 二五〇〇円
A5近江牛サーロインステーキ 三〇〇〇円
●揚 物
銀杏揚げ 八五〇円
白魚おかき揚げ 一〇〇〇円
季節の野菜天麩羅 一二〇〇円
河豚の唐揚 一六〇〇円
●煮 物
蓮根饅頭 一一〇〇円
貝柱と湯葉真丈のお椀 一四〇〇円
聖護院蕪と菊菜と牡蠣の焚合せ 一四〇〇円
●食 事
稲庭うどん 九〇〇円
雑魚御飯 香の物 赤出し付 一〇〇〇円
かに御飯 香の物 赤出し付 一四〇〇円
鮑飯蒸し 香の物 赤出し付 一五〇〇円本日のお造里 一五〇〇円~
本日のデザート 五〇〇円~