2016 JANUARY MENU

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

Appetizer                 Seasonal foods

Soup                      Shiro miso soup with baked mochi( rice cake),

Kyou-mibuna and carrot

Sashimi                   2 kinds

Simmered dish      Simmered shogoin daikon( kind of radish),

globe fish and spinach

Grilled dish              Grilled shirako (soft cob roe)

Fried dish            Deep fried crab cake in shell

Rice                   Salmon roe and grilled salmon bowl

Dessert

「 MUTSUKI 」 COURSE menu  ¥10000

Appetizer                 Seasonal foods

Soup                      Shiro miso soup with baked mochi( rice cake),

                                                                Kyou-mibuna and carrot

Sashimi                  2 kinds

Simmered dish      Simmered shogoin daikon( kind of radish),

globe fish and spinach

Grilled dish              Grilled shirako (soft cob roe)

Fried dish             Deep fried crab cake in shell

Grilled dish               Roast beef

Rice                    Salmon roe and grilled salmon bowl

Dessert

 

2015   DECEMBER

●A la carte dish

Japanese omelet                                                        750

Mozuku seaweed marinated in vinegar                      750

Assorted Japanese pickles                                          750

Green chili with whitebait (small fish)                          850

Dried sardines sheet                                                   850

Seasonal salad                                                            850

Grilled dried firefly squid                                             850

Awa-hu ( breadlike pieces of wheat gluten ) with miso        950

 

●Grilled dish

Grilled sablefish marinated in sweet miso                   1200

Grilled dried barracuda                                                        1200

Harvest fish Yuan Yaki Style                                                 1500
( Grilled harvest fish marinated in yuzu and miso sauce)

Grilled shirako (soft cob roe)                                     1500

Grilled crab on a leaf of the Japanese Magnolia                 1600
(Houba-yaki style)

Grilled globefish with seven-spice chili mix                      1600

Roast beef                                                                         2200

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak                   2200

Grilled abalone with laver                                2500

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak                       3000

 

●Fried dish

Fried icefish with OKAKI (rice crackers)                          1000

Seasonal vegetable tempura                                         1200

Deep-fried globefish                                          1600

Deep fried crab cake in shell                                1600

 

●Simmered dish

Deep-fried grated lotus with dashi-based sauce            1100

Lily bulb steamed filled dumplings                                1200

Shiro miso soup with baked mochi( rice cake),

Kyou-mibuna and carrot           1400

Simmered shogoin daikon( kind of radish),

                                      globe fish and spinach            1500

 

●Rice dish and Noodles

Inaniwa-udon                                                                   900

Rice with small fish , pickles and miso soup                     1000

Salmon roe and grilled salmon bowl                              1500

Mochi rice topped with abalone , pickles and miso soup  1500

 

Today’s sliced raw fish                        1500~

Today’s desserts                             500~

2016年 睦月メニュー

「 千 」 メニュー  八千円

八  寸  季節のもの色々
お  椀    白味噌 焼き餅 京壬生菜 京人参
お造里  二種
焚合せ    聖護院大根 河豚 ちぢみ法蓮草
焼  物  白子焼
揚  物  かに甲羅揚げ
御食事  いくらと鮭の親子丼
甘  味

「 睦月 」 メニュー  一万円

八  寸  季節のもの色々
お  椀    白味噌 焼き餅 京壬生菜 京人参
お造里  二種
焚合せ    聖護院大根 河豚 ちぢみ法蓮草
焼  物  白子焼
揚  物  かに甲羅揚げ
焼  物  ローストビーフ
御食事  いくらと鮭の親子丼
甘  味

2016年 睦月

●一 品

厚焼き玉子                          七五〇円
もずく酢                            七五〇円
漬け物盛合わせ                     七五〇円
青唐とさざ波和え                     八五〇円
たたみいわし                        八五〇円
季節の野菜サラダ                    八五〇円
干し蛍烏賊炙り                      八五〇円
粟麩の田楽                        九五〇円

●焼 物

銀鱈 西京焼                   一二〇〇円
かます 風干し               一二〇〇円
真名鰹 味噌幽奄焼              一五〇〇円
白子焼                    一五〇〇円
かに 朴葉焼                    一六〇〇円
河豚 七味焼                  一六〇〇円
ローストビーフ               二二〇〇円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         二二〇〇円
鮑 磯焼                       二五〇〇円
A5近江牛サーロインステーキ         三〇〇〇円

●揚 物

白魚おかき揚げ                 一〇〇〇円
季節の野菜天麩羅               一二〇〇円
河豚の唐揚                    一六〇〇円
かに甲羅揚げ                一六〇〇円

●煮 物

蓮根饅頭                          一一〇〇円
百合根饅頭                         一二〇〇円
白味噌のお椀 焼き餅 京壬生菜 京人参     一四〇〇円
聖護院大根と河豚とちぢみ法蓮草の焚合せ   一五〇〇円

●食 事

稲庭うどん                         九〇〇円
雑魚御飯 香の物 赤出し付           一〇〇〇円
いくらと鮭の親子丼               一五〇〇円
鮑飯蒸し 香の物 赤出し付            一五〇〇円

本日のお造里                   一五〇〇円~
本日のデザート                    五〇〇円~