お昼のメニューのお知らせ

お昼メニュー 『 潤 』 を以下の通り一部変更致します。

 

「先付」 「焼胡麻豆富」 「焼物」 「竹籠御膳 八点」 「小鉢」 「御食事 じゃこ御飯 お味噌汁」 「甘物」

 

宜しく御願い致します。

 

2016 FEBRUARY MENU

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

Starter        Pot herb mustered and deep-fried tofu in a mild broth

Appetizer           Seasonal foods

Clear soup         Clam and Kujo Negi(green spring onion)

Sashimi             2 kinds

Simmered dish   Simmered pork Kakuni (braised pork) and potatoes

Grilled dish         Grilled spanish mackerel

Rice                Green peas rice, pickles and miso soup

Dessert              Jelly

 

「 KISARAGI 」 COURSE menu  ¥10000

Starter       Pot herb mustered and deep-fried tofu in a mild broth

Appetizer            Seasonal foods

Clear soup         Clam and Kujo Negi(green spring onion)

Sashimi              2 kinds

Simmered dish    Simmered pork Kakuni (braised pork) and potatoes

Grilled dish          Grilled spanish mackerel

Fried dish          Spring vegetable tempra

Rice                 Green peas rice, pickles and miso soup

Dessert               Jelly

 

2015   DECEMBER

●A la carte dish

Japanese omelet                                                        750

Mozuku seaweed marinated in vinegar                      750

Assorted Japanese pickles                                          750

Green chili with whitebait (small fish)                          850

Dried sardines sheet                                                   850

Seasonal salad                                                            850

Grilled dried firefly squid                                             850

Awa-hu ( breadlike pieces of wheat gluten ) with miso        950

 

●Grilled dish

Grilled sablefish marinated in sweet miso                   1200

Grilled spanish mackerel                                                     1200

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak                   2200

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak                       3000

 

●Fried dish

Spring vegetable tempura                                             1200

 

●Simmered dish

Clear soup with clam and Kujo Negi(green spring onion) 1000

Simmered pork Kakuni (braised pork) and potatoes        1200

 

●Rice dish and Noodles

Inaniwa-udon                                                                   900

Green peas rice, pickles and miso soup                           1000

 

Today’s sliced raw fish                        1500~

Today’s desserts                             500~

2016年 如月メニュー

「 千 」 メニュー  八千円

先  付  水菜 油揚げ浸し
八  寸  季節のもの色々
お  椀    浅利 九条葱
お造里  二種
焚合せ    豚角煮 新じゃが芋
焼  物  鰆 炭火焼
御食事  豆御飯 止め椀 香の物
甘  味   蜜甘ゼリー

「 如月 」 メニュー  一万円

先  付  水菜 油揚げ浸し
八  寸  季節のもの色々
お  椀    浅利 九条葱
お造里  二種
焚合せ    豚角煮 新じゃが芋
焼  物  鰆 炭火焼
揚  物  春野菜天麩羅
御食事  豆御飯 止め椀 香の物
甘  味    蜜甘ゼリー

2016年 睦月

●一 品

厚焼き玉子                      七五〇円
もずく酢                       七五〇円
漬け物盛合わせ                七五〇円
青唐とさざ波和え                八五〇円
たたみいわし                  八五〇円
季節の野菜サラダ               八五〇円
干し蛍烏賊炙り                 八五〇円
粟麩の田楽                   九五〇円

●焼 物

銀鱈 西京焼                   一二〇〇円
鰆 炭火焼                  一二〇〇円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         二二〇〇円
A5近江牛サーロインステーキ         三〇〇〇円

●揚 物

春野菜天麩羅                  一五〇〇円

●煮 物

浅利と九条葱のお椀             一〇〇〇円
豚角煮と新じゃが芋の焚合せ      一二〇〇円

●食 事

稲庭うどん                         九〇〇円
豆御飯 香の物 赤出し付             一〇〇〇円

本日のお造里                   一五〇〇円~
本日のデザート                    五〇〇円~