APRIL MENU

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

Appetizer              Seasonal foods

Clear soup            Clear soup with spring vegetables bound together with egg

Sashimi                2 kinds

Simmered dish     Simmered Namaribushi (steamed, and boiled bonito)

and daikon (Japanese radish)

Grilled dish             Grilled Iwate-beef sirloin

Deep fried dish      Deep fried conger wrapped with shiso (perilla leaves)

Grilled dish           Tilefish Wakasa style (Grilled tilefish with salt)

Rice                     Bamboo shoot rice, pickles and miso soup

Dessert

「 UZUKI 」 COURSE menu  ¥10000

Appetizer               Seasonal foods

Clear soup            Clear soup with spring vegetables bound together with egg

Sashimi                2 kinds

Simmered dish     Simmered Namaribushi (steamed, and boiled bonito)

and daikon (Japanese radish)
Grilled dish         Grilled Iwate-beef sirloin

Deep fried dish    Deep fried conger wrapped with shiso (perilla leaves)

Grilled dish          Tilefish Wakasa style (Grilled tilefish with salt)

Rice                 Bamboo shoot rice, pickles and miso soup

Dessert

2016   APRIL

●A la carte dish

Mozuku seaweed marinated in vinegar                      750

Assorted Japanese pickles                                          750

Green pepper with
Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper) 850

Dried sardines sheet                                                   850

Seasonal salad                                                            850

Grilled dried firefly squid                                             850

●Grilled dish

Grilled sablefish marinated in sweet miso                   1200

Grilled spanish mackerel                                                     1200

Grilled spearfish with Grilled spearfish
with seven-spice chili mix soy sauce       1200

Tilefish Wakasa style (Grilled tilefish with salt)                  2000

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak                   2200

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak                       3000

●Fried dish

Spring vegetable tempura                                             1500

Deep fried conger wrapped with shiso (perilla leaves)  1500

●Simmered dish

Clear soup with spring vegetables bound together with egg   1100
Simmered Namaribushi (steamed and boiled bonito)

and daikon(Japanese radish)     1200

Today’s fish with sake-steamed cabbage                                1500

●Rice dish and Noodles

Bamboo shoot rice, pickles and miso soup                              1000

Today’s sliced raw fish                        1500~

Today’s desserts                             500~

2016年 卯月メニュー

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸   季節のもの色々
◆お 椀   春野菜玉子とじ
◆お造里   二種
◆焚合せ   鰹生利節 大根
◆焼 物   岩手牛サーロイン
◆揚 物   穴子大葉包み揚げ
◆御食事   竹の子御飯 止め椀 香の物
◆甘 味   グレープフルーツゼリー

「 卯月 」 メニュー  一万円

◆八 寸   季節のもの色々
◆お 椀   春野菜玉子とじ
◆お造里   二種
◆焚合せ   鰹生利節 大根
◆焼 物   岩手牛サーロイン
◆揚 物   穴子大葉包み揚げ
◆焼 物   甘鯛 若狭焼
◆御食事   竹の子御飯 止め椀 香の物
◆甘 味   グレープフルーツゼリー

2016年 卯月

●一 品

もずく酢                       750円
漬け物盛合わせ                 750円
ちりめん山椒と青唐和え            850円
たたみいわし                   850円
季節の野菜サラダ               850円
干し蛍烏賊炙り                 850円

●焼 物

銀鱈 西京焼                   1200円
鰆 炭火焼                  1200円
かじき鮪 七味醤油焼            1200円
甘鯛 若狭焼                2000円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         2200円
A5近江牛サーロインステーキ         3000円

●揚 物

春野菜天麩羅                 1500円
穴子大葉包み揚げ            1500円

●煮 物

春野菜のお椀 玉子とじ          1100円
鰹生利節と大根の焚合せ         1200円
本日の魚とキャベツの酒蒸し       1500円

●食 事

竹の子御飯 香の物 赤出し付     1000円

本日のお造里                  1500円~
本日のデザート                    500円~