JUNE MENU

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

Appetizer              Seasonal foods

Clear soup            Clear soup with pike conger, white gourd and yuzu

Sashimi                2 kinds

Simmered dish     Simmered eggplant, green pepper and

Japanese ginger

Grilled dish           Grilled hairtail and edamame (green soybean)

Vinegared dish      Vinegared sillago and lotus root with

tosazu(vinegar, soy sauce and dried bonito)

Rice                     Ginger rice, pickles and miso soup

Dessert

「 Minazuki 」 COURSE menu  ¥10000

Appetizer               Seasonal foods

Clear soup            Clear soup with pike conger, white gourd and yuzu

Sashimi                2 kinds

Simmered dish     Simmered eggplant, green pepper and

Japanese ginger

Grilled dish         Grilled hairtail and edamame (green soybean)

Vinegared dish    Vinegared sillago and lotus root with

tosazu(vinegar, soy sauce and dried bonito)

Grilled dish          Grilled Wagyu-beef steak

Rice                 Ginger rice, pickles and miso soup

Dessert

2016   JUNE

●A la carte dish

Mozuku seaweed marinated in vinegar
800

Grilled eggplant
800

Dried sardines sheet
900

Grilled dried firefly squid
900

Edamame boiled with salt
1000

Assorted summer vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Japanese yam with salt-pickled bonito guts
1000

Vinegared sillago and lotus root with

tosazu(vinegar, soy sauce and dried bonito)
1200

Eggplant and fruit tomato salad
1500

●Grilled dish

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1200

Grilled spanish mackerel                                        
1200

Grilled spearfish with Grilled spearfish
with seven-spice chili mix soy sauce
1200

Grilled hairtail
1200

Grilled Wagyu-beef steak
1800

Tilefish Wakasa style (Grilled tilefish with salt)
2000

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak
3000

●Fried dish

Deep fried conger wrapped with shiso (perilla leaves)
1500

Shrimp and Summer vegetable tempura
2000

●Simmered dish

Simmered eggplant, green pepper and Japanese ginger
1400

Clear soup with pike conger, white gourd and yuzu
1500

●Rice dish and Noodles

Ginger rice, pickles and miso soup
1000

Today’s sliced raw fish
1500~

Today’s desserts
500~

水無月メニュー

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
鯵棒寿司 合鴨ロース赤ワイン煮
とうもろこしかき揚げ アスパラ浸し 順才
◆お 椀
鱧 冬瓜 青柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
水茄子 万願寺唐辛子 茗荷
◆焼 物
太刀魚炭火焼 枝豆
◆酢 肴
鱚 新蓮根土佐酢漬
◆御食事
谷中生姜御飯 止め椀 香の物
◆甘 味
水羊羹

「 水無月 」 メニュー  一万円

◆八 寸
鯵棒寿司 合鴨ロース赤ワイン煮
とうもろこしかき揚げ アスパラ浸し 順才
◆お 椀
鱧 冬瓜 青柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
水茄子 万願寺唐辛子 茗荷
◆焼 物
太刀魚炭火焼 枝豆
◆酢 肴
鱚 新蓮根土佐酢漬
◆強 肴
黒毛和牛ステーキ
◆御食事
谷中生姜御飯 止め椀 香の物
◆甘 味
水羊羹

2016年 水無月

●一 品

もずく酢                       800円
焼き茄子                      800円
たたみいわし                   900円
干し蛍烏賊炙り                 900円
ちりめん山椒                  1000円
山芋 酒盗和へ                1000円
枝豆塩茹で                   1000円
夏野菜のぬか漬け盛り            1000円
鱚 新蓮根土佐酢付漬            1200円
水茄子とフルーツトマトのサラダ      1500円

●焼 物

銀鱈 西京焼                   1200円
鰆 炭火焼                  1200円
かじき鮪 七味醤油焼            1200円
太刀魚 炭火焼               1200円
黒毛和牛ステーキ             1800円
甘鯛 若狭焼                2000円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         2200円
A5近江牛サーロインステーキ         3000円

●揚 物

穴子大葉包み揚げ            1500円
海老と夏野菜の天麩羅          2000円

●煮 物

水茄子と万願寺唐辛子と茗荷の焚合せ1400円
鱧と冬瓜と青柚子のお椀          1500円

●食 事

谷中生姜御飯 香の物 赤出し付    1000円

本日のお造里                  1500円~
本日のデザート                    500円~