誠に勝手ながら、6月19日(第三日曜日)はお休みさせて頂きます。
何卒宜しく御願い致します。
Appetizer Seasonal foods
Clear soup Clear soup with pike conger, white gourd and yuzu
Sashimi 2 kinds
Simmered dish Simmered eggplant, green pepper and
Japanese ginger
Grilled dish Grilled hairtail and edamame (green soybean)
Vinegared dish Vinegared sillago and lotus root with
tosazu(vinegar, soy sauce and dried bonito)
Rice Ginger rice, pickles and miso soup
Dessert
Appetizer Seasonal foods
Clear soup Clear soup with pike conger, white gourd and yuzu
Sashimi 2 kinds
Simmered dish Simmered eggplant, green pepper and
Japanese ginger
Grilled dish Grilled hairtail and edamame (green soybean)
Vinegared dish Vinegared sillago and lotus root with
tosazu(vinegar, soy sauce and dried bonito)
Grilled dish Grilled Wagyu-beef steak
Rice Ginger rice, pickles and miso soup
Dessert
●A la carte dish
Mozuku seaweed marinated in vinegar
800Grilled eggplant
800Dried sardines sheet
900Grilled dried firefly squid
900Edamame boiled with salt
1000Assorted summer vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000Japanese yam with salt-pickled bonito guts
1000Vinegared sillago and lotus root with
tosazu(vinegar, soy sauce and dried bonito)
1200Eggplant and fruit tomato salad
1500●Grilled dish
Grilled sablefish marinated in sweet miso
1200Grilled spanish mackerel
1200Grilled spearfish with Grilled spearfish
with seven-spice chili mix soy sauce
1200Grilled hairtail
1200Grilled Wagyu-beef steak
1800Tilefish Wakasa style (Grilled tilefish with salt)
2000Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200Grilled A5 Omi-beef sirloin steak
3000●Fried dish
Deep fried conger wrapped with shiso (perilla leaves)
1500Shrimp and Summer vegetable tempura
2000●Simmered dish
Simmered eggplant, green pepper and Japanese ginger
1400Clear soup with pike conger, white gourd and yuzu
1500●Rice dish and Noodles
Ginger rice, pickles and miso soup
1000Today’s sliced raw fish
1500~Today’s desserts
500~
◆八 寸
鯵棒寿司 合鴨ロース赤ワイン煮
とうもろこしかき揚げ アスパラ浸し 順才
◆お 椀
鱧 冬瓜 青柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
水茄子 万願寺唐辛子 茗荷
◆焼 物
太刀魚炭火焼 枝豆
◆酢 肴
鱚 新蓮根土佐酢漬
◆御食事
谷中生姜御飯 止め椀 香の物
◆甘 味
水羊羹
◆八 寸
鯵棒寿司 合鴨ロース赤ワイン煮
とうもろこしかき揚げ アスパラ浸し 順才
◆お 椀
鱧 冬瓜 青柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
水茄子 万願寺唐辛子 茗荷
◆焼 物
太刀魚炭火焼 枝豆
◆酢 肴
鱚 新蓮根土佐酢漬
◆強 肴
黒毛和牛ステーキ
◆御食事
谷中生姜御飯 止め椀 香の物
◆甘 味
水羊羹
●一 品
もずく酢 800円
焼き茄子 800円
たたみいわし 900円
干し蛍烏賊炙り 900円
ちりめん山椒 1000円
山芋 酒盗和へ 1000円
枝豆塩茹で 1000円
夏野菜のぬか漬け盛り 1000円
鱚 新蓮根土佐酢付漬 1200円
水茄子とフルーツトマトのサラダ 1500円
●焼 物
銀鱈 西京焼 1200円
鰆 炭火焼 1200円
かじき鮪 七味醤油焼 1200円
太刀魚 炭火焼 1200円
黒毛和牛ステーキ 1800円
甘鯛 若狭焼 2000円
A4宮崎牛 いちぼステーキ 2200円
A5近江牛サーロインステーキ 3000円
●揚 物
穴子大葉包み揚げ 1500円
海老と夏野菜の天麩羅 2000円
●煮 物
水茄子と万願寺唐辛子と茗荷の焚合せ1400円
鱧と冬瓜と青柚子のお椀 1500円
●食 事
谷中生姜御飯 香の物 赤出し付 1000円
本日のお造里 1500円~
本日のデザート 500円~