誠に勝手ながら、7月17日(第三日曜日)はお休みさせて頂きます。
何卒宜しく御願い致します。
Appetizer Seasonal foods
Clear soup Pike conger, junsai ( kind of vegetable),
cowpea and yuzu
Sashimi 2 kinds
Simmered dish Simmered freeze-dried Tofu, shirona
and Fu(dried wheat gluten)
Grilled dish Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of
kudzu powder with sesame)
with seaurchin, prawn and bitter melon
Deep-fried dish Deep Fried eggplant with Soup Stock
Rice Coon rice , pickles and miso soup
Dessert
Appetizer Seasonal foods
Clear soup Pike conger, junsai ( kind of vegetable),
cowpea and yuzu
Sashimi 2 kinds
Simmered dish Simmered freeze-dried Tofu, shirona
and Fu(dried wheat gluten)
Grilled dish Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of
kudzu powderwith sesame)
with seaurchin, prawn and bitter melon
Deep-fried dish Deep Fried eggplant with Soup Stock
Grilled dish Grilled Miyazaki-beef and summer vegetables
Rice Coon rice ,eel, pickles and miso soup
Dessert
●A la carte dish
Mozuku seaweed marinated in vinegar
800Grilled eggplant
800Dried sardines sheet
900Grilled dried firefly squid
900Edamame boiled with salt
1000Assorted summer vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000Japanese yam with salt-pickled bonito guts
1000Eggplant and fruit tomato salad
1500●Grilled dish
Grilled sablefish marinated in sweet miso
1200Grilled spearfish with seven-spice chili mix soy sauce
1200Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame) with seaurchin, prawn and bitter melon
1800Grilled ell
2200Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200Grilled A5 Omi-beef sirloin steak
3000●Fried dish
Deep Fried eggplant with Soup Stock
1400Deep fried conger wrapped with shiso (perilla leaves)
1500Shrimp and Summer vegetable tempura
2000●Simmered dish
Simmered freeze-dried Tofu, shirona and Fu(dried wheat gluten)
1300Clear soup with pike conger
1500●Rice dish and Noodles
Tuna Sushi roll, pickles and miso soup
1000Coon rice, pickles and miso soup
1000Today’s sliced raw fish
1500~Today’s desserts
500~
◆八 寸
活蛸トマト煮 鉄火巻 枝豆かき揚げ
新丸十 隠元胡麻酢和へ
◆お 椀
鱧 順才 ささげ 青柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
高野豆富 しろ菜 麩
◆焼 物
焼胡麻豆富 雲丹車海老 ゴーヤ
◆揚 物
賀茂茄子揚げ出し
◆御食事
とうもろこし御飯 止め椀 香の物
◆甘 味
南京プリン すいか
◆八 寸
活蛸トマト煮 鉄火巻 枝豆かき揚げ
新丸十 隠元胡麻酢和へ
◆お 椀
鱧 順才 ささげ 青柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
高野豆富 しろ菜 麩
◆焼 物
焼胡麻豆富 雲丹車海老 ゴーヤ
◆揚 物
賀茂茄子揚げ出し
◆強 肴
A4宮崎牛 夏野菜
◆御食事
とうもろこし御飯 鰻 止め椀 香の物
◆甘 味
南京プリン すいか
●一 品
もずく酢 800円
焼き茄子 800円
たたみいわし 900円
干し蛍烏賊炙り 900円
ちりめん山椒 1000円
山芋 酒盗和へ 1000円
枝豆塩茹で 1000円
夏野菜のぬか漬け盛り 1000円
水茄子とフルーツトマトのサラダ 1500円
●焼 物
銀鱈 西京焼 1200円
かじき鮪 七味醤油焼 1200円
焼胡麻豆富 車海老と雲丹添え 1800円
鰻 炭火焼 2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ 2200円
A5近江牛サーロインステーキ 3000円
●揚 物
賀茂茄子揚げ出し 1400円
穴子大葉包み揚げ 1500円
海老と夏野菜の天麩羅 2000円
●煮 物
高野豆富としろ菜と麩の焚合せ 1300円
淡路島産 鱧のお椀 1500円
●食 事
鉄火巻 香の物 赤出し付 1000円
とうもろこし御飯 香の物 赤出し付 1000円本日のお造里 1500円~
本日のデザート 500円~