JULY MENU

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

Appetizer              Seasonal foods

Clear soup            Pike conger, junsai ( kind of vegetable),

cowpea and yuzu

Sashimi                2 kinds

Simmered dish     Simmered freeze-dried Tofu, shirona

and Fu(dried wheat gluten)

Grilled dish           Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of

kudzu powder with sesame)

with seaurchin, prawn and bitter melon

Deep-fried dish    Deep Fried eggplant with Soup Stock

Rice                    Coon rice , pickles and miso soup

Dessert

「 FUMIzuki 」 COURSE menu  ¥10000

Appetizer               Seasonal foods

Clear soup            Pike conger, junsai ( kind of vegetable),

cowpea and yuzu

Sashimi                2 kinds

Simmered dish    Simmered freeze-dried Tofu, shirona

and Fu(dried wheat gluten)

Grilled dish         Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of

kudzu powderwith sesame)

with seaurchin, prawn and bitter melon

Deep-fried dish    Deep Fried eggplant with Soup Stock

Grilled dish          Grilled Miyazaki-beef and summer vegetables

Rice                   Coon rice ,eel, pickles and miso soup

Dessert

2016   JULY

●A la carte dish

Mozuku seaweed marinated in vinegar
800

Grilled eggplant
800

Dried sardines sheet
900

Grilled dried firefly squid
900

Edamame boiled with salt
1000

Assorted summer vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Japanese yam with salt-pickled bonito guts
1000

Eggplant and fruit tomato salad
1500

●Grilled dish

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1200

Grilled spearfish with seven-spice chili mix soy sauce
1200

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame) with seaurchin, prawn and bitter melon
1800

Grilled ell
2200

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak
3000

●Fried dish

Deep Fried eggplant with Soup Stock
1400

Deep fried conger wrapped with shiso (perilla leaves)
1500

Shrimp and Summer vegetable tempura
2000

●Simmered dish

Simmered freeze-dried Tofu, shirona and Fu(dried wheat gluten)
1300

Clear soup with pike conger
1500

●Rice dish and Noodles

Tuna Sushi roll, pickles and miso soup
1000

Coon rice, pickles and miso soup
1000

Today’s sliced raw fish
1500~

Today’s desserts
500~

文月メニュー

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
活蛸トマト煮 鉄火巻 枝豆かき揚げ
新丸十 隠元胡麻酢和へ
◆お 椀
鱧 順才 ささげ 青柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
高野豆富 しろ菜 麩
◆焼 物
焼胡麻豆富 雲丹車海老 ゴーヤ
◆揚 物
賀茂茄子揚げ出し
◆御食事
とうもろこし御飯 止め椀 香の物
◆甘 味
南京プリン すいか

「 文月 」 メニュー  一万円

◆八 寸
活蛸トマト煮 鉄火巻 枝豆かき揚げ
新丸十 隠元胡麻酢和へ
◆お 椀
鱧 順才 ささげ 青柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
高野豆富 しろ菜 麩
◆焼 物
焼胡麻豆富 雲丹車海老 ゴーヤ
◆揚 物
賀茂茄子揚げ出し
◆強 肴
A4宮崎牛 夏野菜
◆御食事
とうもろこし御飯 鰻 止め椀 香の物
◆甘 味
南京プリン すいか

2016年 文月

●一 品

もずく酢                       800円
焼き茄子                      800円
たたみいわし                   900円
干し蛍烏賊炙り                 900円
ちりめん山椒                  1000円
山芋 酒盗和へ                1000円
枝豆塩茹で                   1000円
夏野菜のぬか漬け盛り            1000円
水茄子とフルーツトマトのサラダ      1500円

●焼 物

銀鱈 西京焼                   1200円
かじき鮪 七味醤油焼            1200円
焼胡麻豆富 車海老と雲丹添え    1800円
鰻 炭火焼                  2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         2200円
A5近江牛サーロインステーキ         3000円

●揚 物

賀茂茄子揚げ出し             1400円
穴子大葉包み揚げ            1500円
海老と夏野菜の天麩羅          2000円

●煮 物

高野豆富としろ菜と麩の焚合せ     1300円
淡路島産 鱧のお椀             1500円

●食 事

鉄火巻 香の物 赤出し付          1000円
とうもろこし御飯 香の物 赤出し付    1000円

本日のお造里                  1500円~
本日のデザート                    500円~