ドリンクメニュー

  • 日本酒

会津坂下  天明         純米吟醸    九五〇円

山形県  くどき上手ばくれん 吟醸        九五〇円

栃木県  鳳凰美田       純米        九五〇円

新潟県  鶴齢          純米吟醸      一〇五〇円

宮城県  伯楽星        純米吟醸      一二〇〇円

静岡県  磯自慢        大吟醸      一八〇〇円

 

  • ビール

ビール 小                     五〇〇円

生ビール(ブラウマイスター)           七八〇円

キリン一番絞り(中瓶)               八〇〇円

ノンアルコールビール              七〇〇円

 

  • 芋焼酎

兼重         グラス           一〇五〇円

兼重         ボトル           五四五〇円

 

  • 米焼酎

耶馬美人      グラス           一〇五〇円

 

  • 麦焼酎

中々        グラス              八五〇円

兼重        ボトル            四一五〇円

 

  • 赤ワイン

グラスワイン                     一二五〇円

長野メルロー                    八二五〇円

スペイン  クムラン               一〇〇〇〇円

 

  • 白ワイン

グラスワイン                     一二五〇円

長野シャルドネ                   七七五〇円

フランス  シャブリ・グラン・クリュ       一七五〇〇円

 

  • スパークリングワイン

スパークリング甲州                  四八〇〇円

スロヴェニア ラドゴンスケゴリス シャルドネ  八〇〇〇円

 

  • シャンパン

アンリオ・ブリュット・スーヴェラン       一三八〇〇円

 

  • リキュール

鳳凰美田の梅酒                    七五〇円

 

  • ウイスキー

ハイボール                       七〇〇円

サントリー 白州 十二年   シングル       一〇五〇円

 

  • ソフトドリンク

ジンジャーエール                   五〇〇円

ウーロン茶                       五〇〇円

ペリエ                          五〇〇円

100%オレンジジュース                五〇〇円

【おせちのご予約受付中】

<おせちのご案内>

ご好評につき、今年もおせちのご用意を致します。
限定40個 2段重ね(3~4人前)
32400円(税込)

例年、12月上旬には完売してしまう人気のおせちです。
ご希望のお客様はお早めにご予約下さい。
12月31日着の宅配にてお送り致します。
※別途一律料金1400円(箱代・送料)を頂戴いたします。
店頭でのお渡しをご希望の方は、12月31日13時までの
お受け取りで御願い致します。
詳細は店舗にお問い合わせください。

神楽坂 千

神無月メニュー <OCTOBER MENU>

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
柿釜 ~柿 占地 もって菊白和へ~
秋鮭南蛮漬 粟麩田楽 宮崎牛握り寿司
とんぶり芋 銀杏
◆お 椀
焼胡麻豆富 白舞茸 菊花 酢立
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
蕪 鰻 法蓮草
◆焼 物
まながつお 西京焼 白葱
◆蒸 物
毛蟹蓮根蒸し 三葉 木耳 銀あん 山葵
◆御食事
栗御飯 秋刀魚蒲焼 止め椀 香の物
◆甘 味
洋梨ゼリー バターナッツプリン

「 神無月 」 メニュー  一万円

◆八 寸
柿釜 ~柿 占地 もって菊白和へ~
秋鮭南蛮漬 粟麩田楽 宮崎牛握り寿司
とんぶり芋 銀杏
◆お 椀
焼胡麻豆富 松茸 菊花 酢立
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
蕪 鰻 法蓮草
◆焼 物
まながつお 西京焼 白葱
◆蒸 物
毛蟹蓮根蒸し 三葉 木耳 銀あん 山葵
◆強 肴
海老 帆立 烏賊 朴葉酒盗焼
◆御食事
栗御飯 秋刀魚蒲焼 止め椀 香の物
◆甘 味
洋梨ゼリー バターナッツプリン

2016年 神無月

●一 品

お造里                      1500円~

たたみいわし                   900円
干し蛍烏賊炙り                 900円
ちりめん山椒                  1000円
ぬか漬け盛り                  1000円

●焼 物

焼胡麻豆富                   1500円
銀鱈 西京焼                   1500円
まながつお 西京焼 白葱          1600円
海老 帆立 烏賊 朴葉酒盗焼     2000円
鰻 炭火焼                 2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         2200円
A5近江牛サーロインステーキ          3000円

●揚 物

新銀杏                    1100円
秋野菜の天麩羅              2000円

●煮 物

野菜の焚合せ                1200円
焼胡麻豆腐のお椀             1500円
蕪と鰻と法蓮草の焚合せ          1500円
毛蟹蓮根蒸し                1500円
鮑 旨煮                   2500円

●食 事

栗御飯 秋刀魚蒲焼 香の物 赤出し付 1500円

●甘 味

洋梨ゼリー                1000円
バターナッツプリン           1000円

 

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

Appetizer -Hassun-  Seasonal foods

Clear soup       Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with

                             sesame), maitake mushroom,kikka (the flower of chrysanthemum

plant)and sudachi (Japanese citrus)

Sashimi                 2 kinds

Simmered dish       Simmered turnip, eel and spinach

Grilled dish             Grilled butterfish marinated in sweet miso and Japanese onion

Steamed dish       Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce

Rice         Chestnuts rice, broiled pacific saury, pickles and miso soup

Dessert       Pear jelly and butter nuts pudding

 

「 KANNAZUKI 」 COURSE menu  ¥10000

Appetizer -Hassun-  Seasonal foods

Clear soup Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with

                             sesame), matsutake mushroom,kikka (the flower of chrysanthemum

plant) and sudachi (Japanese citrus)

Sashimi                 2kinds

Simmered dish     Simmered turnip, eel and spinach

Grilled dish          Grilled butterfish marinated in sweet miso and Japanese onion

Steamed dish       Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce

Gilled dish            Grilled seafood on a leaf of the Japanese Magnolia with

salt-pickled bonito guts  (Houba-syuto yaki style)

Rice dish      Chestnuts rice, broiled pacific saury, pickles and miso soup

Dessert       Pear jelly and butter nuts pudding

 

2016   OCTOBER

●A la carte dish

sliced raw fish
1500~

Dried sardines sheet
900

Grilled dried firefly squid
900

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

●Grilled dish

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1200

Grilled butterfish marinated in sweet miso and Japanese onion
1600

Grilled seafoods on a leaf of the Japanese Magnolia with
salt-pickled bonito guts  Houba-syuto yaki style)
2000

Grilled ell
2200

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak
3000

●Fried dish

Fried gingko nuts
1100

Autumn vegetable tempura
2000

●Simmered dish

Simmered vegetables
1200

Clear soup with Grilled Sesame Tofu

1500
Simmered turnip, eel and apinach
1500

Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce
1500

Simmered abalone in sweetened soy sauce
2500

●Rice

Chestnuts rice, broiled pacific saury, pickles and miso soup
1500

●desserts

Pear jelly
1000

Butter nuts pudding
1000