「 千 」 メニュー 八千円
◆八 寸
柿釜 ~柿 占地 もって菊白和へ~
秋鮭南蛮漬 粟麩田楽 宮崎牛握り寿司
とんぶり芋 銀杏
◆お 椀
焼胡麻豆富 白舞茸 菊花 酢立
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
蕪 鰻 法蓮草
◆焼 物
まながつお 西京焼 白葱
◆蒸 物
毛蟹蓮根蒸し 三葉 木耳 銀あん 山葵
◆御食事
栗御飯 秋刀魚蒲焼 止め椀 香の物
◆甘 味
洋梨ゼリー バターナッツプリン
「 神無月 」 メニュー 一万円
◆八 寸
柿釜 ~柿 占地 もって菊白和へ~
秋鮭南蛮漬 粟麩田楽 宮崎牛握り寿司
とんぶり芋 銀杏
◆お 椀
焼胡麻豆富 松茸 菊花 酢立
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
蕪 鰻 法蓮草
◆焼 物
まながつお 西京焼 白葱
◆蒸 物
毛蟹蓮根蒸し 三葉 木耳 銀あん 山葵
◆強 肴
海老 帆立 烏賊 朴葉酒盗焼
◆御食事
栗御飯 秋刀魚蒲焼 止め椀 香の物
◆甘 味
洋梨ゼリー バターナッツプリン
2016年 神無月
●一 品
お造里 1500円~
たたみいわし 900円
干し蛍烏賊炙り 900円
ちりめん山椒 1000円
ぬか漬け盛り 1000円
●焼 物
焼胡麻豆富 1500円
銀鱈 西京焼 1500円
まながつお 西京焼 白葱 1600円
海老 帆立 烏賊 朴葉酒盗焼 2000円
鰻 炭火焼 2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ 2200円
A5近江牛サーロインステーキ 3000円
●揚 物
新銀杏 1100円
秋野菜の天麩羅 2000円
●煮 物
野菜の焚合せ 1200円
焼胡麻豆腐のお椀 1500円
蕪と鰻と法蓮草の焚合せ 1500円
毛蟹蓮根蒸し 1500円
鮑 旨煮 2500円
●食 事
栗御飯 秋刀魚蒲焼 香の物 赤出し付 1500円
●甘 味
洋梨ゼリー 1000円
バターナッツプリン 1000円
「 sen 」 COURSE MENU ¥8000
Appetizer -Hassun- Seasonal foods
Clear soup Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with
sesame), maitake mushroom,kikka (the flower of chrysanthemum
plant)and sudachi (Japanese citrus)
Sashimi 2 kinds
Simmered dish Simmered turnip, eel and spinach
Grilled dish Grilled butterfish marinated in sweet miso and Japanese onion
Steamed dish Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce
Rice Chestnuts rice, broiled pacific saury, pickles and miso soup
Dessert Pear jelly and butter nuts pudding
「 KANNAZUKI 」 COURSE menu ¥10000
Appetizer -Hassun- Seasonal foods
Clear soup Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with
sesame), matsutake mushroom,kikka (the flower of chrysanthemum
plant) and sudachi (Japanese citrus)
Sashimi 2kinds
Simmered dish Simmered turnip, eel and spinach
Grilled dish Grilled butterfish marinated in sweet miso and Japanese onion
Steamed dish Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce
Gilled dish Grilled seafood on a leaf of the Japanese Magnolia with
salt-pickled bonito guts (Houba-syuto yaki style)
Rice dish Chestnuts rice, broiled pacific saury, pickles and miso soup
Dessert Pear jelly and butter nuts pudding
2016 OCTOBER
●A la carte dish
sliced raw fish
1500~
Dried sardines sheet
900
Grilled dried firefly squid
900
Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000
Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000
●Grilled dish
Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500
Grilled sablefish marinated in sweet miso
1200
Grilled butterfish marinated in sweet miso and Japanese onion
1600
Grilled seafoods on a leaf of the Japanese Magnolia with
salt-pickled bonito guts Houba-syuto yaki style)
2000
Grilled ell
2200
Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200
Grilled A5 Omi-beef sirloin steak
3000
●Fried dish
Fried gingko nuts
1100
Autumn vegetable tempura
2000
●Simmered dish
Simmered vegetables
1200
Clear soup with Grilled Sesame Tofu
1500
Simmered turnip, eel and apinach
1500
Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce
1500
Simmered abalone in sweetened soy sauce
2500
●Rice
Chestnuts rice, broiled pacific saury, pickles and miso soup
1500
●desserts
Pear jelly
1000
Butter nuts pudding
1000