「 千 」 メニュー 八千円
◆八 寸
蟹なます 安肝ちり酢 鯖寿司
松風 海老芋 法蓮草白和へ
◆お 椀
うなぎ 蕪 水菜 大黒占地 柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
鰤 大根
◆焼 物
鰆西京焼 栗火取り
◆蒸 物
焼胡麻豆富 湯葉 山葵
◆御食事
銀杏御飯 宮崎牛 止め椀 香の物
◆甘 味
りんごコンポート わらび餅
「 霜月 」 メニュー 一万円
◆八 寸
蟹なます 安肝ちり酢 鯖寿司
松風 海老芋 法蓮草白和へ
◆お 椀
うなぎ 蕪 水菜 大黒占地 柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
鰤 大根
◆焼 物
鰆西京焼 栗火取り
◆蒸 物
焼胡麻豆富 湯葉 山葵
◆強 肴~吹き寄せ~
地蛤 車海老 帆立 むかご 酢立
◆御食事
銀杏御飯 宮崎牛 止め椀 香の物
◆甘 味
りんごコンポート わらび餅
2016年 霜月
●一 品
お造里 1500円~
たたみいわし 900円
干し蛍烏賊炙り 900円
ちりめん山椒 1000円
ぬか漬け盛り 1000円
塩辛 1200円
●焼 物
焼胡麻豆富 1500円
鰆 西京焼 1700円
銀鱈 西京焼 1800円
鮭 西京焼 いくら 2000円
鰻 炭火焼 2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ 2200円
●揚 物
銀杏 850円
天麩羅おまかせ 2000円
●煮 物
野菜の焚合せ 1200円
焼胡麻豆腐のお椀 1500円
鰤と大根の焚合せ 1500円
焼胡麻豆富 湯葉 山葵 1500円
鮑 旨煮 2500円
●食 事
銀杏御飯 宮崎牛 香の物 赤出し付 1500円
●甘 味
わらび餅 800円
とろろムース 800円
りんごコンポート 1000円
「 sen 」 COURSE MENU ¥8000
◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods◆Clear soup
Eel, turnip, mizuna (pot herb mustard), shimeji mushroom and yuzu
◆Sashimi
2 kinds◆Simmered dish
Steamed grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame),yuba (soymilk skin) and wasabi◆Grilled dish
Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso and chestnuts
◆Steamed dish
Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce◆Rice
Ginkgo nuts rice, Miyazaki-beef, pickles and miso soup◆Dessert
Apple compote and warabimochi (made from starch from the roots of the bracken fern, eaten with soybean powder and dark syrup)
「 SHIMOTSUKI 」 COURSE menu ¥10000
◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods◆Clear soup
Eel, turnip, mizuna (pot herb mustard), shimeji mushroom and yuzu
◆Sashimi
2kinds
◆Simmered dish
Simmered yellowtail and daikon( Japanese radish)
◆Grilled dish
Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso and chestnuts
◆Steamed dish
Steamed grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame),yuba (soymilk skin) and wasabi◆Gilled dish
Grilled clam, prawn, scallop and mukago( Japanese small taro)◆Rice dish
Ginkgo nuts rice, Miyazaki-beef, pickles and miso soup◆Dessert
Apple compote and warabimochi (Made from starch from the roots of the bracken fern, eaten with soybean powder and dark syrup)
2016 NOVEMBRE
●A la carte dish
SASHIMI (sliced raw fish)
1500~Dried sardines sheet
900Grilled dried firefly squid
900Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000Salted fish guts
1200
●Grilled dish
Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso
1700Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800Grilled salmon marinated in sweet miso and salmon roe
2000Grilled ell
2200Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200●Fried dish
Fried gingko nuts
850Assorted vegetables tempura
2000●Simmered dish
Simmered vegetables
1200Clear soup with Grilled Sesame Tofu
1500Simmered yellowtail and daikon( Japanese radish)
1500Steamed grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder
with sesame),yuba (soymilk skin) and wasabi
1500Simmered abalone in sweetened soy sauce
2500●Rice
Gingko nuts rice, Miyazaki-beef, pickles and miso soup
1500
●desserts
Warabimochi (Made from starch from the roots of the bracken fern,
eaten with soybean powder and dark syrup)
800Tororo( grated yam) mousse
800Apple compote
1000