「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
蟹なます 安肝ちり酢 鯖寿司
松風 海老芋 法蓮草白和へ
◆お 椀
うなぎ 蕪 水菜 大黒占地 柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
鰤 大根
◆焼 物
鰆西京焼 栗火取り
◆蒸 物
焼胡麻豆富 湯葉 山葵
◆御食事
銀杏御飯 宮崎牛 止め椀 香の物
◆甘 味
りんごコンポート わらび餅

「 霜月 」 メニュー  一万円

◆八 寸
蟹なます 安肝ちり酢 鯖寿司
松風 海老芋 法蓮草白和へ
◆お 椀
うなぎ 蕪 水菜 大黒占地 柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
鰤 大根
◆焼 物
鰆西京焼 栗火取り
◆蒸 物
焼胡麻豆富 湯葉 山葵
◆強 肴~吹き寄せ~
地蛤 車海老 帆立 むかご 酢立
◆御食事
銀杏御飯 宮崎牛 止め椀 香の物
◆甘 味
りんごコンポート わらび餅

2016年 霜月

●一 品

お造里                      1500円~

たたみいわし                 900円
干し蛍烏賊炙り                900円
ちりめん山椒                1000円
ぬか漬け盛り                1000円
塩辛                    1200円

●焼 物

焼胡麻豆富                    1500円
鰆 西京焼                  1700円
銀鱈  西京焼                    1800円
鮭 西京焼 いくら                  2000円
鰻 炭火焼                 2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ                  2200円

●揚 物

銀杏                     850円
天麩羅おまかせ                2000円

●煮 物

野菜の焚合せ               1200円
焼胡麻豆腐のお椀             1500円
鰤と大根の焚合せ               1500円
焼胡麻豆富 湯葉 山葵            1500円
鮑 旨煮                 2500円

●食 事

銀杏御飯 宮崎牛 香の物 赤出し付    1500円

●甘 味

わらび餅                800円
とろろムース              800円
りんごコンポート            1000円

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Clear soup
Eel, turnip, mizuna (pot herb mustard), shimeji mushroom and yuzu

◆Sashimi
2 kinds

◆Simmered dish
Steamed grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame),yuba (soymilk skin) and wasabi

◆Grilled dish
Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso and chestnuts

◆Steamed dish
Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce

◆Rice
Ginkgo nuts rice, Miyazaki-beef, pickles and miso soup

◆Dessert
Apple compote and warabimochi (made from starch from the roots of the bracken fern, eaten with soybean powder and dark syrup)

「 SHIMOTSUKI 」 COURSE menu  ¥10000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Clear soup
Eel, turnip, mizuna (pot herb mustard), shimeji mushroom and yuzu

◆Sashimi
2kinds

◆Simmered dish
Simmered yellowtail and daikon( Japanese radish)

◆Grilled dish
Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso and chestnuts

◆Steamed dish
Steamed grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame),yuba (soymilk skin) and wasabi

◆Gilled dish
Grilled clam, prawn, scallop and mukago( Japanese small taro)

◆Rice dish
Ginkgo nuts rice, Miyazaki-beef, pickles and miso soup

◆Dessert
Apple compote and warabimochi (Made from starch from the roots of the bracken fern, eaten with soybean powder and dark syrup)

2016  NOVEMBRE

●A la carte dish

SASHIMI (sliced raw fish)
1500~

Dried sardines sheet
900

Grilled dried firefly squid
900

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

Salted fish guts
1200

 

●Grilled dish

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500

Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso
1700

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800

Grilled salmon marinated in sweet miso and salmon roe
2000

Grilled ell
2200

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

●Fried dish

Fried gingko nuts
850

Assorted vegetables tempura
2000

●Simmered dish

Simmered vegetables
1200

Clear soup with Grilled Sesame Tofu
1500

Simmered yellowtail and daikon( Japanese radish)
1500

Steamed grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder
with sesame),yuba (soymilk skin) and wasabi
1500

Simmered abalone in sweetened soy sauce
2500

●Rice

Gingko nuts rice, Miyazaki-beef, pickles and miso soup
1500

●desserts

Warabimochi (Made from starch from the roots of the bracken fern,
eaten with soybean powder and dark syrup)
800

Tororo( grated yam) mousse
800

Apple compote
1000