2016年 師走メニュー

「 師走 」 メニュー  一万円

◆八 寸
うなぎ昆布巻 なまこ酢 厚焼玉子
千社唐 くわい 白菜巻寿司
◆お 椀
地蛤 三葉 柚子
◆お造里
平目 まぐろ
◆焚合せ
豚角煮 京野菜
◆焼 物
鯛ねぎ間源平焼
◆強 肴
焼胡麻湯豆富 ちり酢
◆揚 物
車海老 帆立 いか 黄金揚げ
◆御食事
根菜御飯 香の物 止め椀
◆甘 味
豆乳ブランマンジェ 苺

 

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
うなぎ昆布巻 なまこ酢 厚焼玉子
千社唐 くわい 白菜巻寿司
◆お 椀
地蛤 三葉 柚子
◆お造里
平目 まぐろ
◆焚合せ
豚角煮 京野菜
◆焼 物
鯛ねぎ間源平焼
◆強 肴
焼胡麻湯豆富 ちり酢
◆御食事
根菜御飯 香の物 止め椀
◆甘 味
豆乳ブランマンジェ 苺

 

2016年 師走

●一 品

お造里                      1800円~
たたみいわし                 900円
干し蛍烏賊炙り                900円
ちりめん山椒                1000円
ぬか漬け盛り                1000円
塩辛                    1200円

●焼 物

焼胡麻豆富                    1500円
鯛ねぎ間源平焼              1600円
鰆 西京焼                  1700円
銀鱈  西京焼                    1800円
まながつお 西京焼                  2000円
鰻 炭火焼                 2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ                  2200円

●揚 物

車海老と帆立といかの黄金揚げ         2000円
天麩羅おまかせ                2000円

●煮 物

野菜の焚合せ               1200円
鰤と大根の焚合せ                1500円
豚の角煮と京野菜             1500円
焼胡麻湯豆富 ちり酢           1500円
焼胡麻豆腐のお椀             1500円
地蛤と三葉と柚子のお椀             1600円
鮑 旨煮                 2500円

●食 事

根菜御飯 香の物 赤出し付        1500円

●甘 味

豆乳ブランマンジェ 苺          1000円

 

2016 DECEMBER  MENU

「 SHIWASU 」 COURSE  menu  ¥10000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Clear soup
Clam, Mitsuba (Japanese honewort) and yuzu

◆Sashimi
2 kinds (flounder and tuna)

◆Simmered dish
Braised pork belly and simmered Kyoyasai (traditional vegetables in Kyoto)

◆Grilled dish
2 tastes Negima (grilled seabream skewered with pieces of leek in between. Sail taste and sauce taste)

◆Warm dish
Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame) hot pot with Chirizu(citrus sauce with soy sauce)

◆Deep fried dish
Deep fried prawn, scallop and squid

◆Rice dish
Root vegetable rice, pickles and miso soup

◆Dessert
Soy milk blancmange and strawberry

 

「 SEN 」 COURSE MENU  ¥8000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Clear soup
Clam, Mitsuba (Japanese honewort) and yuzu

◆Sashimi
2 kinds (flounder and tuna)

◆Simmered dish
Braised pork belly and simmered Kyoyasai (traditional vegetables in Kyoto)

◆Grilled dish
2 tastes Negima (grilled seabream skewered with pieces of leek in between. Sail taste and sauce taste)

◆Warm dish
Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame) hot pot with Chirizu(citrus sauce with soy sauce)

◆Rice
Root vegetable rice, pickles and miso soup

◆Dessert
Soy milk blancmange and strawberry

 

2016 DECEMBER  MENU

●A la carte dish

SASHIMI (sliced raw fish)
1800~

Dried sardines sheet
900

Grilled dried firefly squid
900

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

Salted fish guts
1200

●Grilled dish

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500

Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso
1700

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800

Grilled butterfish marinated in sweet miso
2000

Grilled ell
2200

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

●Fried dish

Deep fried prawn, scallop and squid
2000

Assorted tempura
2000

●Simmered dish

Simmered vegetables
1200

Simmered yellowtail and daikon( Japanese radish)
1500

Braised pork belly and simmered Kyoyasai (traditional vegetables in Kyoto)
1500

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame) hot pot with Chirizu(citrus sauce with soy sauce)
1500

Clear soup with Grilled Sesame Tofu
1500

Clear soup with clam, Mitsuba (Japanese honewort) and yuzu
1600

Simmered abalone in sweetened soy sauce
2500

●Rice

Root vegetable rice, pickles and miso soup
1500

●desserts

Soy milk blancmange and strawberry
1000