2017年如月メニュー

「 如月 」 メニュー  一万円

◆八 寸
白バイ貝 かにと菜の花梅浸し 白滝真砂和へ
稲荷寿司 千枚漬 くわいチップ
◆お 椀
竹の子 若芽 木の芽
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
長芋 高野豆富 一寸豆
◆焼 物
鰆 酒粕味噌漬
◆蒸 物
鮟鱇ちり蒸し
◆強 肴
焼胡麻豆富 炙り帆立 干貝柱餡
◆御食事
百合根御飯 宮崎牛添え 香の物 止め椀
◆甘 味
小豆 豆富 豆寄せ

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
白バイ貝 かにと菜の花梅浸し 白滝真砂和へ
稲荷寿司 千枚漬 くわいチップ
◆お 椀
竹の子 若芽 木の芽
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
長芋 高野豆富 一寸豆
◆焼 物
鰆 酒粕味噌漬
◆蒸 物
鮟鱇ちり蒸し
◆御食事
百合根御飯 香の物 止め椀
◆甘 味
小豆 豆富 豆寄せ

2017年 如月

●一 品

お造里                      1800円~
たたみいわし                1000円
干し蛍烏賊炙り               1000円
ちりめん山椒                1000円
ぬか漬け盛り                1000円
えいひれ                 1000円

●焼 物

焼胡麻豆富                    1500円
鰆 酒粕味噌漬               1700円
鰆 西京焼                  1700円
銀鱈  西京焼                    1800円
まながつお 西京焼                  2000円
鰻 炭火焼                 2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ                  2200円
宮崎牛いちぼ 竹の子 炭火焼      3000円

●揚 物

天麩羅おまかせ                2500円

●煮 物

野菜の焚合せ               1200円
長芋と高野豆富と一寸豆の焚合せ         1500円
竹の子と若芽と木の芽のお椀        1500円
焼胡麻豆富のお椀             1500円
鮟鱇ちり蒸し                  2000円

●食 事

百合根御飯 香の物 赤出し付       1500円

2017 JANUARY  MENU

「 MUTSUKI 」 COURSE  menu  ¥10000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Clear soup

Bamboo shoot, wakame seaweed and kinome(bub of the Japanese pepper)

◆Sashimi
2 kinds

◆Simmered dish
Simmered Chinese yam, freeze-dried Tofu and broad beans

◆Grilled dish

Grilled spanish mackerel pickled in sake lees and miso

◆Steamed dish
Steamed anglerfish

◆Grilled dish

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame) and scallop with thick starchy sauce

◆Rice dish
Lily root rice, Miyazaki-beef, pickles and miso soup

◆Dessert
Agar jelly with adzuki beans and Tofu

「 SEN 」 COURSE MENU  ¥8000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Clear soup

Bamboo shoot, wakame seaweed and kinome(bub of the Japanese pepper)

◆Sashimi
2 kinds

◆Simmered dish
Simmered Chinese yam, freeze-dried Tofu and broad beans

◆Grilled dish
Grilled spanish mackerel pickled in sake lees and miso

◆Steamed dish
Steamed anglerfish

◆Rice
Lily root rice, pickles and miso soup

◆Dessert
Agar jelly with adzuki beans and Tofu

2017 FEBRUARY  MENU

●A la carte dish

SASHIMI (sliced raw fish)
1800~

Dried sardines sheet
1000

Grilled dried firefly squid
1000

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

Grilled ray fin
1000

●Grilled dish

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500

Grilled spanish mackerel pickled in sake lees and miso
1700

Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso
1700

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800

Grilled butterfish marinated in sweet miso
2000

Grilled ell
2200

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

Grilled Miyazaki-beef H-bone steak and bamboo short
3000

●Fried dish

Assorted tempura
2500

●Simmered dish

Simmered vegetables
1200

Simmered Chinese yam, freeze-dried Tofu and broad beans
1500

Clear soup with bamboo shoot, wakame seaweed and kinome(bub of the Japanese pepper)
1500

Clear soup with Grilled Sesame Tofu
1500

Steamed anglerfish
2000

●Rice

Japanese parsley rice, Chirimen Sansho, pickles and miso soup
1500

●Dessert

Agar jelly with adzuki beans and Tofu
1000