「 皐月 」 メニュー 一万円
◆八 寸
鯛笹寿司 稚鮎焼 木の芽和へ
焼茄子生ハム巻 白瓜雷干し
◆お 椀
油目 順才 花柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
石川芋 椎茸 一寸豆
◆焼 物
鱸 七味醤油焼 伏見唐辛子
◆強 肴
ローストビーフ 新牛蒡 山椒ソース
◆進 肴
炙り鱧 新玉ネギ アスパラ フルーツトマト ちり酢
◆御食事
茗荷御飯 香の物 止め椀
◆甘 味
びわゼリー
「 千 」 メニュー 八千円
◆八 寸
鯛笹寿司 稚鮎焼 木の芽和へ
焼茄子生ハム巻 白瓜雷干し
◆お 椀
油目 順才 花柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
石川芋 椎茸 一寸豆
◆焼 物
鱸 七味醤油焼 伏見唐辛子
◆強 肴
ローストビーフ 新牛蒡 山椒ソース
◆御食事
茗荷御飯 香の物 止め椀
◆甘 味
びわゼリー
2017年 睦月
●一 品
お造里 2000円~
たたみいわし 1000円
干し蛍烏賊炙り 1000円
ちりめん山椒 1000円
ぬか漬け盛り 1000円
えいひれ 1000円
●焼 物
焼胡麻豆富 1500円
鱸と伏見唐辛子の七味醤油焼 1600円
鰆 西京焼 1700円
銀鱈 西京焼 1800円
A4宮崎牛 いちぼステーキ 2200円
●揚 物
油目唐揚げ 2000円
鱧と旬野菜天麩羅 2500円
●煮 物
石川芋 椎茸 一寸豆の焚合せ 1300円
野菜の焚合せ 1800円
油目と順才のお椀 1800円
●食 事
茗荷御飯 香の物 赤出し付 1500円
2017 MAY MENU
「 SATSUKI 」 COURSE menu ¥10000
◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods◆Soup
Clear soup with fat greenling, junsai and yuzu
◆Sashimi
2 kinds
◆Simmered dish
Simmered satoimo taro, shiitake mushroom and broad bean
◆Grilled dish
Grilled Japanese seabass and sweet pepper with seven-spice chili mix soy sauce
◆Grilled dish
Roast beef and burdock with sansho seasoning sauce
◆Grilled dish
Grilled conger pike, onion, asparagus and tomato with citrus fresh-containing soy sauce, “Chirizu”
◆Rice
Japanese ginger rice, pickles and miso soup
◆Dessert
Loquat jelly
「 SEN 」 COURSE MENU ¥8000
◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods◆Soup
Clear soup with fat greenling, junsai and yuzu
◆Sashimi
2 kinds
◆Simmered dish
Simmered satoimo taro, shiitake mushroom and broad bean◆Grilled dish
Grilled Japanese seabass and sweet pepper with seven-spice chili mix soy sauce◆Grilled dish
Roast beef and burdock with sansho seasoning sauce
◆Rice
Japanese ginger rice, pickles and miso soup
◆Dessert
Loquat jelly
2017MAY MENU
●A la carte dish
SASHIMI (sliced raw fish)
2000~Dried sardines sheet
1000Grilled dried firefly squid
1000Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000Grilled ray fin
1000●Grilled dish
Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500Grilled Japanese seabass and sweet pepper with seven-spice chili mix soy sauce
1600Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso
1700Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200●Fried dish
Deep-fried fat greenling
2000Conger pike and Seasonal Vegetable Tempura
2500●Simmered dish
Simmered satoimo taro, shiitake mushroom and broad bean
1300Simmered vegetables
1800Clear soup with fat greenling, junsai and yuzu
1800●Rice
Japanese ginger rice, pickles and miso soup
1500●Dessert
Shin-cha( the first tea of the season ) Bavarois
Loquat jelly