2017年 睦月メニュー

「 師走 」 メニュー  一万円

◆八 寸
数の子土佐漬 安肝生姜煮 紅白なます
蕗煮 ふきのとう田楽
◆お 椀
(白味噌)焼胡麻豆富 菜の花 柚子
◆お造里
平目 まぐろ
◆焚合せ
京大根 京法蓮草 京人参
◆焼 物
鯛 西京焼
◆蒸 物
かぶら蒸し
◆強 肴
宮崎牛いちぼ 竹の子 炭火焼
◆御食事
芹御飯 ちりめん山椒 香の物 止め椀
◆甘 味
水菓子

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
数の子土佐漬 安肝生姜煮 紅白なます
蕗煮 ふきのとう田楽
◆お 椀
(白味噌)焼胡麻豆富 菜の花 柚子
◆お造里
平目 まぐろ
◆焚合せ
京大根 京法蓮草 京人参
◆焼 物
鯛 西京焼
◆蒸 物
かぶら蒸し
◆御食事
芹御飯 ちりめん山椒 香の物 止め椀
◆甘 味
水菓子

2017年 睦月

●一 品

お造里                      1800円~
たたみいわし                 900円
干し蛍烏賊炙り                900円
ちりめん山椒                1000円
ぬか漬け盛り                1000円

●焼 物

焼胡麻豆富                    1500円
鯛 西京焼                 1600円
鰆 西京焼                  1700円
銀鱈  西京焼                    1800円
まながつお 西京焼                  2000円
鰻 炭火焼                 2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ                  2200円
宮崎牛いちぼ 竹の子 炭火焼      3000円

●揚 物

天麩羅おまかせ                2500円

●煮 物

野菜の焚合せ               1200円
鰤と大根の焚合せ                1500円
焼胡麻湯豆富 ちり酢           1500円
焼胡麻豆富のお椀             1500円
焼胡麻豆富と菜の花のお椀 白味噌仕立て  1500円
かぶら蒸し                2000円
鮑 旨煮                 2500円

●食 事

芹御飯 ちりめん山椒 香の物 赤出し付  1500円

 

2017 JANUARY  MENU

「 MUTSUKI 」 COURSE  menu  ¥10000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Soup
White miso soup with Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame), canola flower and yuzu

◆Sashimi
2 kinds (flounder and tuna)

◆Simmered dish
Daikon radish, spinach and carrot (traditional vegetables in Kyoto)

◆Grilled dish
Grilled seabream marinated in sweet miso

◆Steamed dish
Steamed fish with grated turnips and egg white

◆Grilled dish
Grilled Miyazaki-beef H-bone steak and bamboo short

◆Rice dish
Japanese parsley rice, Chirimen Sansho, pickles and miso soup

◆Dessert
Fruits

「 SEN 」 COURSE MENU  ¥8000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Soup
White miso soup with Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame), canola flower and yuzu

◆Sashimi
2 kinds (flounder and tuna)

◆Simmered dish
Daikon radish, spinach and carrot (traditional vegetables in Kyoto)

◆Grilled dish
Grilled seabream marinated in sweet miso

◆Steamed dish
Steamed fish with grated turnips and egg white

◆Rice
Japanese parsley rice, Chirimen Sansho, pickles and miso soup

◆Dessert
Fruits

2017 JANUARY  MENU

●A la carte dish

SASHIMI (sliced raw fish)
1800~

Dried sardines sheet
900

Grilled dried firefly squid
900

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

●Grilled dish

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500

Grilled seabream marinated in sweet miso
1600

Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso
1700

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800

Grilled butterfish marinated in sweet miso
2000

Grilled ell
2200

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

Grilled Miyazaki-beef H-bone steak and bamboo short
3000

●Fried dish

Assorted tempura
2500

●Simmered dish

Simmered vegetables
1200

Simmered yellowtail and daikon( Japanese radish)
1500

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame) hot pot with Chirizu(citrus sauce with soy sauce)
1500

Clear soup with Grilled Sesame Tofu
1500

White miso soup with Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame), canola flower and yuzu
1500

Steamed fish with grated turnips and egg white
2000

Simmered abalone in sweetened soy sauce
2500

●Rice

Japanese parsley rice, Chirimen Sansho, pickles and miso soup
1500