2017年弥生メニュー

「 弥生 」 メニュー  一万円

◆八 寸
菜花スモーク巻 白魚揚
ほたるいかとわらび煮付 くるみ 蕗細巻き
◆お 椀
焼胡麻豆富 桜海老 三葉 柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
飛竜頭 辛子
◆焼 物
かじきまぐろ 天豆
◆揚 物
筍揚げ出し 木の芽おろし
◆強 肴
宮崎牛と春野菜 辛子酢味噌
◆御食事
浅利御飯 香の物 止め椀
◆甘 味
いちご大福

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
菜花スモーク巻 白魚揚
ほたるいかとわらび煮付 くるみ 蕗細巻き
◆お 椀
焼胡麻豆富 桜海老 三葉 柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
飛竜頭 辛子
◆焼 物
かじきまぐろ 天豆
◆揚 物
筍揚げ出し 木の芽おろし
◆御食事
浅利御飯 香の物 止め椀
◆甘 味
いちご大福

2017年 弥生

●一 品

お造里                          2000円~
たたみいわし                1000円
干し蛍烏賊炙り               1000円
ちりめん山椒                1000円
ぬか漬け盛り                1000円
えいひれ                  1000円
旬菜 辛子酢味噌              2000円

●焼 物

焼胡麻豆富                         1500円
鰆 西京焼                    1700円
銀鱈  西京焼                   1800円
銀鱈  西京焼                  1800円
かじきまぐろ 天豆                2000円
A4宮崎牛 いちぼステーキ              2200円
宮崎牛いちぼ 竹の子 炭火焼          3000円

●揚 物

筍揚げ出し 木の芽おろし               1800円
天麩羅おまかせ               2500円

●煮 物

飛竜頭                          1500円
焼胡麻豆富のお椀              1500円
竹の子と木の芽のお椀             1500円
野菜の焚合せ                1800円

●食 事

浅利御飯 香の物 赤出し付                   1500円

●デザート

いちご大福                             1000円

2017 MARCH MENU

「 YAYOI 」 COURSE menu  ¥10000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Clear soup
Clear soup with Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame), sakura shrimp, mitsuba and yuzu

◆Sashimi
2 kinds

◆Simmered dish
Simmered Hirousu(Fried tofu mixed with vegetables) with Japanese mustard

◆Grilled dish
Grilled spearfish and broad bean

◆Fried dish
Deep-fried bamboo shoort with amber sauce with grated daikon and kinome(bub of the Japanese pepper)

◆Grilled dish
Grilled Miyazaki-beef with mustard and miso dressing

◆Rice dish
Short-necked clam rice, pickles and miso soup

◆Dessert
Strawberry daihuku

「 SEN 」 COURSE MENU  ¥8000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Clear soup
Clear soup with Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame), sakura shrimp, mitsuba and yuzu

◆Sashimi
2 kinds

◆Simmered dish
Simmered Hirousu(Fried tofu mixed with vegetables) with Japanese mustard

◆Grilled dish
Grilled spearfish and broad bean

◆Fried dish
Deep-fried bamboo shoort with amber sauce with grated daikon and kinome(bub of the Japanese pepper)

◆Rice dish
Short-necked clam rice, pickles and miso soup

◆Dessert
Strawberry daihuku

2017 MARCH MENU

●A la carte dish

SASHIMI (sliced raw fish)
2000~

Dried sardines sheet
1000

Grilled dried firefly squid
1000

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

Grilled ray fin
1000

Vegetables with vinegared mustard and miso dressing
2000

●Grilled dish

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500

Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso
1700

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800

Grilled spearfish and broad bean
2000

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

Grilled Miyazaki-beef H-bone steak and bamboo short
3000

●Fried dish

Deep-fried bamboo shoort with amber sauce with grated daikon and kinome(bub of the Japanese pepper)
1800

Assorted tempura
2500

●Simmered dish

Clear soup with Grilled Sesame Tofu
1500

Clear soup with bamboo shoot and kinome(bub of the Japanese pepper)
1500

Simmered Hirousu(Fried tofu mixed with vegetables) with Japanese mustard
1500

Simmered vegetables
1800

●Rice

Short-necked clam rice, pickles and miso soup
1800

●Dessert

Strawberry daihuku
1000