2017年 皐月メニュー

「 皐月 」 メニュー  一万円

◆八 寸
鯛笹寿司 稚鮎焼 木の芽和へ
焼茄子生ハム巻 白瓜雷干し
◆お 椀
油目 順才 花柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
石川芋 椎茸 一寸豆
◆焼 物
鱸 七味醤油焼 伏見唐辛子
◆強 肴
ローストビーフ 新牛蒡 山椒ソース
◆進 肴
炙り鱧 新玉ネギ アスパラ フルーツトマト ちり酢
◆御食事
茗荷御飯 香の物 止め椀
◆甘 味
びわゼリー

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
鯛笹寿司 稚鮎焼 木の芽和へ
焼茄子生ハム巻 白瓜雷干し
◆お 椀
油目 順才 花柚子
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
石川芋 椎茸 一寸豆
◆焼 物
鱸 七味醤油焼 伏見唐辛子
◆強 肴
ローストビーフ 新牛蒡 山椒ソース
◆御食事
茗荷御飯 香の物 止め椀
◆甘 味
びわゼリー

2017年 睦月

●一 品

お造里                      2000円~
たたみいわし                1000円
干し蛍烏賊炙り               1000円
ちりめん山椒                1000円
ぬか漬け盛り                1000円
えいひれ                  1000円

●焼 物

焼胡麻豆富                  1500円
鱸と伏見唐辛子の七味醤油焼             1600円
鰆 西京焼                  1700円
銀鱈  西京焼                   1800円
A4宮崎牛 いちぼステーキ                   2200円

●揚 物

油目唐揚げ                        2000円
鱧と旬野菜天麩羅               2500円

●煮 物

石川芋 椎茸 一寸豆の焚合せ       1300円
野菜の焚合せ                        1800円
油目と順才のお椀             1800円

●食 事

茗荷御飯 香の物 赤出し付                           1500円

 

2017 MAY MENU

「 SATSUKI 」 COURSE menu  ¥10000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Soup
Clear soup with fat greenling, junsai and yuzu

◆Sashimi
2 kinds
◆Simmered dish
Simmered satoimo taro, shiitake mushroom and broad bean
◆Grilled dish
Grilled Japanese seabass and sweet pepper with seven-spice chili mix soy sauce

◆Grilled dish
Roast beef and burdock with sansho seasoning sauce

◆Grilled dish
Grilled conger pike, onion, asparagus and tomato with citrus fresh-containing soy sauce, “Chirizu”

◆Rice
Japanese ginger rice, pickles and miso soup

◆Dessert
Loquat jelly

「 SEN 」 COURSE MENU  ¥8000

◆Appetizer -Hassun-
Seasonal foods

◆Soup
Clear soup with fat greenling, junsai and yuzu

◆Sashimi
2 kinds
◆Simmered dish
Simmered satoimo taro, shiitake mushroom and broad bean

◆Grilled dish
Grilled Japanese seabass and sweet pepper with seven-spice chili mix soy sauce

◆Grilled dish
Roast beef and burdock with sansho seasoning sauce

◆Rice
Japanese ginger rice, pickles and miso soup

◆Dessert
Loquat jelly

2017MAY MENU

●A la carte dish

SASHIMI (sliced raw fish)
2000~

Dried sardines sheet
1000

Grilled dried firefly squid
1000

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

Grilled ray fin
1000

●Grilled dish

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500

Grilled Japanese seabass and sweet pepper with seven-spice chili mix soy sauce
1600

Grilled Spanish mackerel marinated in sweet miso
1700

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1800

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

●Fried dish

Deep-fried fat greenling
2000

Conger pike and Seasonal Vegetable Tempura
2500

●Simmered dish

Simmered satoimo taro, shiitake mushroom and broad bean
1300

Simmered vegetables
1800

Clear soup with fat greenling, junsai and yuzu
1800

●Rice

Japanese ginger rice, pickles and miso soup
1500

●Dessert

Shin-cha( the first tea of the season ) Bavarois
Loquat jelly