神無月メニュー <OCTOBER MENU>

「 千 」 メニュー  八千円

◆八 寸
柿釜 ~柿 占地 もって菊白和へ~
秋鮭南蛮漬 粟麩田楽 宮崎牛握り寿司
とんぶり芋 銀杏
◆お 椀
焼胡麻豆富 白舞茸 菊花 酢立
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
蕪 鰻 法蓮草
◆焼 物
まながつお 西京焼 白葱
◆蒸 物
毛蟹蓮根蒸し 三葉 木耳 銀あん 山葵
◆御食事
栗御飯 秋刀魚蒲焼 止め椀 香の物
◆甘 味
洋梨ゼリー バターナッツプリン

「 神無月 」 メニュー  一万円

◆八 寸
柿釜 ~柿 占地 もって菊白和へ~
秋鮭南蛮漬 粟麩田楽 宮崎牛握り寿司
とんぶり芋 銀杏
◆お 椀
焼胡麻豆富 松茸 菊花 酢立
◆お造里
二種盛り
◆焚合せ
蕪 鰻 法蓮草
◆焼 物
まながつお 西京焼 白葱
◆蒸 物
毛蟹蓮根蒸し 三葉 木耳 銀あん 山葵
◆強 肴
海老 帆立 烏賊 朴葉酒盗焼
◆御食事
栗御飯 秋刀魚蒲焼 止め椀 香の物
◆甘 味
洋梨ゼリー バターナッツプリン

2016年 神無月

●一 品

お造里                      1500円~

たたみいわし                   900円
干し蛍烏賊炙り                 900円
ちりめん山椒                  1000円
ぬか漬け盛り                  1000円

●焼 物

焼胡麻豆富                   1500円
銀鱈 西京焼                   1500円
まながつお 西京焼 白葱          1600円
海老 帆立 烏賊 朴葉酒盗焼     2000円
鰻 炭火焼                 2200円
A4宮崎牛 いちぼステーキ         2200円
A5近江牛サーロインステーキ          3000円

●揚 物

新銀杏                    1100円
秋野菜の天麩羅              2000円

●煮 物

野菜の焚合せ                1200円
焼胡麻豆腐のお椀             1500円
蕪と鰻と法蓮草の焚合せ          1500円
毛蟹蓮根蒸し                1500円
鮑 旨煮                   2500円

●食 事

栗御飯 秋刀魚蒲焼 香の物 赤出し付 1500円

●甘 味

洋梨ゼリー                1000円
バターナッツプリン           1000円

 

 「 sen 」 COURSE MENU  ¥8000

Appetizer -Hassun-  Seasonal foods

Clear soup       Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with

                             sesame), maitake mushroom,kikka (the flower of chrysanthemum

plant)and sudachi (Japanese citrus)

Sashimi                 2 kinds

Simmered dish       Simmered turnip, eel and spinach

Grilled dish             Grilled butterfish marinated in sweet miso and Japanese onion

Steamed dish       Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce

Rice         Chestnuts rice, broiled pacific saury, pickles and miso soup

Dessert       Pear jelly and butter nuts pudding

 

「 KANNAZUKI 」 COURSE menu  ¥10000

Appetizer -Hassun-  Seasonal foods

Clear soup Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with

                             sesame), matsutake mushroom,kikka (the flower of chrysanthemum

plant) and sudachi (Japanese citrus)

Sashimi                 2kinds

Simmered dish     Simmered turnip, eel and spinach

Grilled dish          Grilled butterfish marinated in sweet miso and Japanese onion

Steamed dish       Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce

Gilled dish            Grilled seafood on a leaf of the Japanese Magnolia with

salt-pickled bonito guts  (Houba-syuto yaki style)

Rice dish      Chestnuts rice, broiled pacific saury, pickles and miso soup

Dessert       Pear jelly and butter nuts pudding

 

2016   OCTOBER

●A la carte dish

sliced raw fish
1500~

Dried sardines sheet
900

Grilled dried firefly squid
900

Chirimen Sansho(small dried sardine with sansho pepper)
1000

Assorted vegetables Nukaduke( Japanese pickles)
1000

●Grilled dish

Grilled Sesame Tofu(tofu-like food made of kudzu powder with sesame)
1500

Grilled sablefish marinated in sweet miso
1200

Grilled butterfish marinated in sweet miso and Japanese onion
1600

Grilled seafoods on a leaf of the Japanese Magnolia with
salt-pickled bonito guts  Houba-syuto yaki style)
2000

Grilled ell
2200

Grilled A4 Miyazaki-beef H-bone steak
2200

Grilled A5 Omi-beef sirloin steak
3000

●Fried dish

Fried gingko nuts
1100

Autumn vegetable tempura
2000

●Simmered dish

Simmered vegetables
1200

Clear soup with Grilled Sesame Tofu

1500
Simmered turnip, eel and apinach
1500

Steamed hairy crab and grated lotus with dashi-based sauce
1500

Simmered abalone in sweetened soy sauce
2500

●Rice

Chestnuts rice, broiled pacific saury, pickles and miso soup
1500

●desserts

Pear jelly
1000

Butter nuts pudding
1000